OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sutteflasker

Forkæl dit barn med en sutteflaske i højeste kvalitet
Når du skal tage det sikre og sunde valg for dine børn, er kvalitets sutteflasker fra Babadut.dk det helt rigtige valg - Det gode valg for både mor og barn.
Vores gribefaste og drypfrie sutteflasker fås i et imponerende udvalg. Sutteflasker i plast, økoplast og i glas. I regnbuens farver, til drenge og piger og altid i den bedste kvalitet.

« 1

Gå aldrig på kompromis med dit barns sutteflasker

Kvalitet, funktionalitet, design og ergonomi kendetegner vores udvalg. Alle parametre har betydning for dit barns udvikling og for den gode hyggelige spisesituation. Vore sutteflasker er designet efter barnets alder og behov. Deraf de spændende motiver, flotte farver og praktiske og håndtérbare former. Tag det rigtige valg af sutteflasker til skarpe priser og gode tilbud - til enhver tid!

Hvilken flaske bør du vælge?

Barnets suttebehov er med helt fra fødslen. Den livsvigtige refleks har betydning for barnet indtag af føde. Men har også en beroligende og trøstende effekt. Den vigtige og nære kontakt med dit barn starter i de første minutter efter fødslen, når den lille nye lægges til. Oftest lykkes amningen i første forsøg. Sommetider skal der suppleres med sutteflaske. 

På Babadut.dk finder du en stor variation af sutteflasker. Det er praktisk med mange muligheder, når du skal vælge sutteflasken der passer præcis til verdens vigtigste baby. Der er meget stor forskel på hvad der er det bedste for det enkelte barn.  

Flaskens materiale, udformning og vægt. Flaskesuttens materiale og udformning. Skal det være naturgummi eller silikone - runde eller flade. Eller i en ergonomisk variation, som er rund, med en flad afslutning i spidsen.

Du kan hente hjælp i teksten under de enkelte flasker på vores hjemmeside og se hvad vi synes om den.

Du kan også søge mere information, ved at downloade denne brochure fra Sundhedsstyrelsen. Sunde børn - til forældre med børn i alderen 0-2 år

Den hurtige og nemme rengøring af sutteflasker

Det kvalitetsbevidste valg af gode sutteflasker sikrer dig også den bedste ramme for en høj hygiejne. Som du ved, er det vitalt, at dit barns sutteflasker kan rengøres ordentligt - hver gang. Den funktionelle flaske og drikketud er fremstillet i materialer, der sagtens kan klare opvaskemaskinen, ture under den varme hane eller en skoldning før brug. Vores sutteflasker er nemme at tørre af og holde rene. Det er smart og praktisk i en travl hverdag, hvor oprydning og klargøring ordnes i et snuptag. 

Alle vore sutteflasker er naturligvis uden BPA og Phthalater

Vores sortiment er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal bestemt ikke bekymre dig om at servere mad og drikkelse i produkterne fra Babadut.dk.
Alle vore produkter er lavet til at kunne holde til hverdagen.