0 varer i din kurv
Menu

Juleting

Ho ho ho, så er det den tid igen. Den skønne juletid, der dufter godt af risengrød og pebernødder. Her finder du vores udvalg af juleting. Du finder både juletræspynt og juletøj til baby. Tag en tår af din varme kakao og kom i julestemning sammen med Babadut.

-10 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Juleting for hele familien

Her har vi samlet alle de produkter, der har noget med den søde juletid at gøre. Du finder julekugler, julekalendere og andre skønne juleting, der rigtig kan få dig i julestemning. Pynt flot op til jul og gå og nyd det sammen med familien i hele december måned. 

Hvis i elsker at være kreative i din familie, har Hama heldigvis lavet forskellige juleperleplader, så i kan lave julemotiver. Perler er en sjov og kreativ aktivitet, som passer perfekt ind i juleferien. Alle aldre kan være med. 

Jule body til baby

Er der noget så skønt som børn og jul? Ja, det er måske lige en babys første jul. Derfor har vi hos Babadut selvfølgelig lavet en body og en hagesmæk, hvor der står "min første jul" og der er en sød nissehue på med diskret glimmer. Hvis baby får enten en jule body eller jule hagesmæk på, kan du godt forvente at der skal tages en del nuttede billeder af baby. Den første jul er da lidt speciel. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service