OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Bidelegetøj

Når tænderne begynder at komme frem på små børn, betyder det ofte, at de får lyst til at bide i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Det kan i nogle tilfælde betyde, at børnene får fat i nogle genstande, der helst ikke skal bides i. Derfor er det heller ikke dumt at investere i bidelegetøj, der rent faktisk er beregnet til det formål. 

Hos Babadut mener vi, at bidelegetøj er den perfekte løsning, når tænderne er på vej frem. Derfor har vi samlet et udvalg af bidelegetøj, og du finder blandt andet varianter med en kølende effekt, som blot kan opbevares i køleskabet, når den ikke bliver brugt. Den kølende effekt er god for barnets gummer, og det kan lindre eventuelle smerter, når tænderne er på vej. 

Bideringe kan lindre dit barns smerter

Når dit barn begynder at bide i alt sit legetøj, skyldes det ofte, at gummerne eller tandkødet gør ondt. Det kan altså gøre en stor forskel at udstyre dit barn med en bidering, og du vil helt sikkert opleve den lettelse, det kan medføre.

Alt legetøjet er fremstillet i sikre materialer, så de barn kan gumle på det uden bekymringer. Undersøg sortimentet, og find den variant, som passer til dit barns behov. Du kan nemt og enkelt bestille dine varer hjem her hos Babadut.