0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Hårbøjler

Hårbøjler - til det korte og lange hår

Uanset om du har kort eller langt hår, så er hårbøjler en central del af din garderobe. Når der dyrkes sport, eller når håret bare skal holdes væk fra panden og øjnene, så er hårbøjlen det nødvendige accessory. Det gælder til hverdag og til fest. Når dit udseende skal have det sidste touch eller når det bare skal være praktisk og gå lidt stærkt. 

Du bør tjekke vores samlede udvalg af hårpynt fra blandt andet By Stær og Mimi & Lula. Det omfatter blandt andet hårbøjler med tyl, hårsløjfer og endda hårbøjler med perler og smykkesten - smukkere og mere stilsikkert kan det ikke blive.

Bløde hårbøjler til smuk hårpynt 

Mulighederne for smuk hårpynt er næsten uendelige med de flotte bløde hårbøjler fra By Stær og Mimi & Lula. Det unikke design er både praktisk og dekorativt på samme tid. 

Vore hårbøjler er det populære valg, når der skal sættes hår. Det gælder for voksne, for børnene og selvfølgelig også for de nye lokker på din lille baby. De skånsomme hårbøjler gør ikke ondt at bruge - heller ikke, når de skal tages ud af håret igen.

Vi vil selvfølgelig gerne henlede din opmærksomhed på vores øvrige sortiment af hår accessories. Vi har også hårpynt som hårspænder, hårclips, sløjfespænder, hårsløjfer og hårelastikker - til både børn og voksne. 

Smukke hårbøjler til børn

De fine og nænsomme hårbøjler fra By Stær og Mimi & Lula er hårpynt fra øverste hylde. Det samme gælder vores smukke udvalg af hårspænder og hårclips. Med glimmer, glitter og sløjfer. Vores accessories til det smukke og velplejede hår skaber nye rammer for hvor nemt det er, at sætte det sidste touch på en flot garderobe. 

Med hårbøjler behøver du ikke at gå på kompromis med pris, kvalitet og design. Hårbøjler fra By Stær og Mimi & Lula er den nænsomme, prisbevidste og stilsikre løsning på en “Bad Hair Day”.

Hårbøjler - sæt kulør på dit barns hverdag

Sæt kulør på dit barns hverdag og udseende på en let og elegant facon med hårbøjler til børn. Du kan medbringe dem i tasken, i barnevognen eller i bilen - altid klar til anvendelse i et kunstgreb. Hårbøjler kan bruges på de dage hvor du har energi og er lidt pyntesyg - pludeslig er dit barn pyntet ekstra fint. 

Men også på de dage, hvor alting skal være praktisk og gå hurtigt. Med det brede udvalg af hårbøjler, har du altid muligheden for konsekvent at bringe de små flotte detaljer sammen på en ny og stilfuld måde. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service