0 varer i din kurv
Menu

Dækkeservietter

Praktiske dækkeservietter i forskellige farver, former og motiver. Her finder du både silikone dækkeservietter og dækkeservietter i vinyl. Find lige den, der passer ind hos din familie.

-10 %
Nyhed!
Udsolgt -10 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt

Dækkeservietter til børn

Vælg en af vore flotte og dekorative dækkeservietter for at gøre hverdagen nemmere for dig og din familie. Vore dækkeservietter er bland andet lavet i silkone eller har en praktisk plastoverflade med print, som dækker spisebordet af, og sikrer en nem rengøring. De slidstærke materialer kan nemt klare almindeligt dagligt brug og den gentagne afvaskning. 

Det smarte med en silikone dækkeserviet er, at den ikke skrider på bordet. Derudover er den også super nem at tørre over med en klud. Skulle den være blevet rigtig snavset efter aftensmaden, tåler den også en tur i opvaskemaskinen.

Dækkeservietterne skaber positiv opmærksomhed for dig og dit barn. Spisesituationerne giver et hyggeligt og vedkommende samvær og motiverne virker inspirerende for den gode samtale og underholdning. 

Hvad skal du med børne dækkeservietter?

Børne dækkeservietter er en god beskyttelse af din bordplade. De er skridsikre mod underlaget og kan i nogen grad holde babyskål eller tallerken på rette kurs. Børne dækkeservietter er ligefrem nødvendige, hvis du har en lidt sart bordplade, der ikke tåler vand eller fedt. Dit barn skal selvfølgelig øve sin motorik.

Vær opmærksom på, at de gode korkdækkeservietter også virker stødabsorberende, når den lille ske eller gaffel kører som en tromme stikke - men det behøver ikke at ske på bekostning af din indretning. 

Den hurtige og nemme rengøring

Det kvalitetsbevidste valg af lækre og søde børne dækkeservietter sikrer dig også den bedste ramme for en høj hygiejne. Som du ved, er det vitalt, at dit barns dækkeservietter kan rengøres ordentligt - hver gang. 

Det er en nem sag at give dækkeservietterne en hurtig tur under den varme hane, eller en grundig aftørring med en klud - igen og igen. Det er smart og praktisk i en travl hverdag, hvor oprydning og klargøring ordnes i et snuptag.

Vores silikone dækkeservieter fra Everleigh and Me og Mushie tåler en tur i opvaskemaskinen efter spisetid. Nemt og praktisk! 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service