0 varer i din kurv
Menu

Bibetta

Vandtættete hagesmække med og uden ærmer fra Bibetta. De flotte hagesmække kommer i et hav af farver og motiver, så du kan finde lige den, der passer ind hos dig. 

-5 %
-5 %
Udsolgt -5 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Bibetta - verdens bedste hagesmække

Bibetta har papir på at være de bedste hagesmække på markedet. Hele 5 gange har deres fantastiske produkter vundet industrielle priser. Priser givet af branchen selv!

Den engelske producent af Bibetta er kendt for komfort og holdbarhed. Deres hagesmække er prisbevidst, af højeste designmæssige kvalitet - og de ligger helt i top i forhold til deres konkurrenter.

Bibettas grundlægger Paul Brown var produktdesigner og windsurfer. Han opdagede de gode egenskaber ved neopren og produkt udviklede i løbet af 12 måneder de første succesfulde neopren hagesmække. Det viste sig, at de var særdeles fleksible, robuste og holdt formen trods intens anvendelse. 

Producenter og kunder kan ikke tage fejl. Bibetta er bare bedst!

Bibetta - vandtætte hagesmække

Bibetta er den smarte løsning i enhver spisesituation. De vandtætte hagesmække er udstyret med en drypbakke, så maden der rammer ved siden af munden, ender i hagesmækken. Det er både økonomisk og tidsbesparende. 

Bibetta er sjove hagesmække i neopren

Bibetta er praktisk og vaskbar neopren. Materialet er kendt fra våddragter og er altid let at rengøre. En våd klud, en tur under vandhanen eller en tiltrængt omgang i vaskemaskinen. Bibettas hagesmække kan holde til det hele. 

Neoprens bedste egenskaber er komfort, praktisk rengøring og den hurtigste tørretid. Bibetta er altid klar til næste spise runde. 

Bibetta - praktisk alle steder

Bibetta er praktisk at anvende alle steder - også på farten. De bløde og komfortable hagesmække med opsamlingsbakke kan foldes sammen og passer i enhver pusletaske, barnevogn eller rygsæk. Hav altid en hagesmæk klar, når familien er på tur. I bilen, i klapvognen eller når I er på besøg hos bedstemor og bedstefar.

Neopren hagesmække med ærmer

Bibetta har selvfølgelig også hagesmække med ærmer i sjove farver og print. Smækken kan vippes i bunden, så der bliver en opsamler til madrester og spild. Praktisk og funktionelt.

Alle Bibettas hagesmække med ærmer kan også bruges i kreative aktiviteter med farver, pensler og ler.

Savlesmæk, hagesmæk - umulig at slide op

Bibetta er kendt for deres produkters lange levetid. Du kan nærmest ikke slide en Bibetta hagesmæk eller savlesmæk op! De bløde hagesmække er trygge, bløde og komfortable. Selv den smarte velcrolukning er gennemtænkt, så hagesmækken er justerbar og kan tilpasses dit barn når det vokser. 

Bibetta er ansvarlig og bæredygtig 

Det er egentlig unødvendigt at nævne. For Bibettas høje kriterier for kvalitet og funktionalitet gælder naturligvis også sikkerhed og tryghed. Bibettas hagesmække opfylder alle gældende sikkerhedskrav. De er produceret uden BPA, Phthalater, PVC og AZO-farve.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service