0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Cars/biler kageprint

Er der nogen sejere end Lynet McQueen? Er i fans af Disney filmen Cars/Biler? Så er disse Cars kageprint lige noget for jer. Lav en sej kage med et Biler sukkerprint.

Kageprint med Cars/biler

Siden Pixars Cars/biler skyllede over verden med deres populære Lynet McQueen og Bumle, har vores Cars/biler kageprints været en succes. Der er fart på vores spiselige Cars/biler kageprint! 

Ingen kan stå for Bumles kejtede bevægelser eller Lynet McQueens fejende hurtige energiudladninger. Der er heller ikke nogen der kan stå for vores flotte og hestekraft-spækkede kageprints med flotte biler.

 Når den lille og den store bil eller motorcykel entusiast skal fejres er vores Cars/bil kageprint præcis hvad du mangler. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede Cars/biler sukkerbilleder.

Biler sukkerprint - bring festen op på et nyt niveau

Et sukkerbillede med bil kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. Der kan være rigeligt fart på en fødselsdagsfest, men en lagkage med flotte motorcykler bringer bare begejstringen helt i top. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med et vanvittigt flot motorcykel kageprint - og kombinér det med flotte muffins med de sejeste Mustang Cars/bil motiver. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot Cars/bil kageprint. 

Cars/biler sukkerbilleder - fart over kagebordet

Vælger man at lave et lille tematiseret pointløb til festen, er de seje motorcykel og bil kageprint motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En Mustang på din kageprintede sejrs kage til vinderholdet? - det er hestekræfter for alle pengene.

Cars/biler som kageprintede billeder

Du kan vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Mustang kageprint med de sejeste optimerede hestekræfter. Vores Mustang kageprints kommer som muffinprints, som du lægger direkte på dine færdige muffins. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger de flotte bil kageprint på.

Anvend et Cars/biler kageprint i flere størrelser - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores kageprints - også med køreklare Cars/biler kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte bil sukkerbilleder. Vores kageprint leveres som nævnt i muffins størrelse. Men også som kageprint i runde formater i A4-størrelse. Vores kageprint er velegnede til lagkager og bradepandekager.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service