0 varer i din kurv
Menu

Popcorn bægre

Flotte poporn bægre til hjemmebiografen eller den næste fødselsdagsfest. Servér popcorn og snacks i de fine bægre og lad gæsterne fylde op, når bægret er tomt. 

Udsolgt

Filmaften - hjemmehygge med popcornbægre i stuen

Nu holder vi filmaften! - Når der skal hygges med hjemmebiograf og familien ønsker at sætte ekstra strøm på familiehyggen, kan det kun toppes med hvert sit propfyldte popcornbæger. Frem med tæpper og puder og dæk stuebordet med slik, is og popcorn i lange baner. Varme popcorn kan sagtens spises i sofaen - uden at de lækre snacks ødelægger sofa og stuegulv.

Ung som ældre kan hygge sig sammen, når hjemmebiografen snurrer og de herlige knasende popcorn giver sit helt eget bidrag til oplevelsen. De praktiske popcornbægre hjælper med at holde styr på desserten - også i sofaen.

Popcornbægre til hjemmebiografen

De smarte popcornbægre er som skabt til den praktiske og overskuelige borddækning. Dine gæster har lækkerierne lige ved hånden, når filmen bliver spændende og man ikke vil gå glip af højdepunkterne. Forkæl dine gæster med hver sit popcorn bæger med varme salte popcorn.
Vi garanterer, at dit veldækkede dessertbord bringer overraskelse og smilene frem. Vi tør godt garantere, at det bliver et gimmick som vil blive husket. 

Popcornbægre gør sig godt - uanset om du vælger at holde en lille eller en større sammenkomst.

Skulle din borddækning have et bestemt tema, er det let for dig at afstemme farve og stil med bægrene også. Popcornbægre er tidsbesparende, elegante og praktiske på samme tid. 

Popcornbægre til børnefødselsdagen

Popcornbægre er super smarte til din børnefødselsdag. Dine smarte popcornbægre kan anvendes til alle typer portions opdelte snacks. Slik, chips og popcorn. Det er faktisk kun fantasien som sætter grænsen. Den smarte transportable slik- og snacks opbevaring er bogstaveligt lige ved hånden. 

Du kan med ro i kroppen lade børnene selv hente nye forsyninger ved slik og dessert bordet, med en sikker tro på, at der er styr på det. 

Popcorn bægre giver det sidste touch til fester og børnefødselsdage - uanset om dine gæster selv skal forsyne sig, eller om du ønsker at forkæle gæsterne med uddelte portionsanretninger. 

Flotte, fine og festlige popcorn bægre til alle formål

Hos os kan du vælge de flotteste, fineste og festligste popcornbægre - til alle formål. Fester, sportsbegivenheder - store og små arrangementer. 

Du vælger selvfølgelig selv dine popcornbægre i den farve som du ønsker. Du kan sagtens være tro imod dit festtema og den øvrige udsmykning til din festlige aften. 

I den sammenhæng er vi nødt til at gøre dig opmærksom på vores øvrige sortiment til borddækning. Vores imponerende udvalg omfatter alt til den smarte, hurtige og billige borddækning - engangsservice, servietter, sugerør, duge, slikposer - og meget andet.

Når børnefødselsdagen ruller eller hjemmebiografen snurrer, kan alle medlemmer hygge sig med benene oppe i den tætpakkede sofa - med hvert sit personlige dampende varme popcornbæger. Det er totalhygge og fuldstændig ligesom at være rigtigt i biografen.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service