0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sengelamper

Sengelamper, vågelamper eller natlamper til børn - kært barn har mange navne. Vi har løsninger i alle tre kategorier. Er du for eksempel på udkig efter en smart og eventyrlig indretning af dit børneværelse - Så er du kommet til det rette sted. 

Sengelamper, vågelamper eller natlamper til børn

Skab en tryg og rolig overgang fra den travle hverdag, hvor der er fart på hele dagen, til den hyggelige og behagelige sengetid, hvor pulsen gerne må komme ned, før vi skal sove.

Natlamper med afstemt lys og beroligende lyde har en rigtig god indvirkning på den gode indsovning. De rolige skiftende farver virker også som afledning og har en søvndyssende effekt. 

Se for eksempel vore søde vågelamper fra Moulin Roty. Lampen slukkes automatisk efter 30 minutter ved hjælp af en timerfunktion. Det er altså smart at lampen selv slukker, når huset sover.

Tag med os til drømmeland

Nye sengelamper eller natlamper til børn kan tjene mange gode formål. Fra den hyggelige og farverige lampe til en afdæmpet aften- eller nat belysning. Til den praktiske natlampe som hjælper dig med at orientere dig i børneværelset, uden at vække den lille. Eller den eventyrlige vågelampe, som virker beroligende og orienterende, når dit barn vågner en kort tid for at genfinde sutten.

Vores Twilight Turtle sengelampe lyser børneværelset op med en klar stjernehimmel. Lampen er på batteri og kan sagtens holde til at få en krammer. Sengelampen er med til at skabe tryghed når dit barn skal sove. 

Vores natlamper til børnværelset er en god løsning, hvis dit barn er en lille smule bange for mørket. Natlampen gør dig selskab og skaber hyggestemning med en behagelig og rar belysning ved sengetid. Vores søde sengelamper til børn giver en god, dekorativ og praktisk overgang til natten

Børneværelse med nattehimmel

Hvem drømmer ikke om et børneværelse med nattehimmel. Få ønsket opfyldt med vores smarte natlampe projektor fra Babymoov. Den smarte natlampe projicerer en stjernehimmel på væggen eller op på loftet over dit barns seng.  

Natlamper med batterier til børn

Natlamper med batteri eller USB-oplader, er smart, når der er behov for at tage natlampen med sig. På besøg eller henholdsvis i forældrenes soveværelse og i børneværelset. Det kan ligefrem være tryghedsskabende at medbringe den velkendte natlampe, hvis man skal overnatte andre steder end hjemme.

Det er meget praktisk og dynamisk med en natlampe på batterier. For den behøver ikke nødvendigvis at stå tæt på en stikkontakt. Den kan stilles der hvor du tænker, at det er mest praktisk. På hylder, natbordet eller vindueskarmen. Eller bare flyttes, når der er brug for lidt ekstra lys et andet sted i værelset. 

Godnathistorier som billeder på væggen

Den smarte lygte fra Moulin Roty er håndholdt. Tænd lygten. Peg på væggen og se de skiftende billeder. Der medfølger tre diske, som giver dig mulighed for at hitte på flere sjove historier. I kan ligge i mørket og finde på små historier som følger de skiftende billeder. Der er naturligvis også fri mulighed for, at dit barn kan ligge med lygten og kigge billeder selv.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service