OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Præmatur

Det er aldrig til at vide, hvornår baby melder sin ankomst. Nok er der altid en terminsdato, men det betyder ikke, at baby hverken kan komme tidligere eller senere. Står du i en situation, hvor baby er kommet for tidligt? Det kan komme så pludseligt, og det er svært at være forberedt på.

Derfor har vi her hos Babadut samlet en lang række forskelligt præmatur-tøj, som du kan iføre din lille baby. Når babyer bliver født for tidligt, er det ikke sikkert, at de kan passe str. 50, som ofte er den mindste babystørrelse. Med præmaturtøj kan dit barn blive klædt på i helt ned til str. 38. 

Køb tøj til præmaturer hos Babadut

Det er vigtigt for enhver forælder, at baby får den bedst mulige start på livet – derfor skal dit barn selvfølgelig iføres tøj, som passer i størrelsen. 

Hos Babadut er vi klar over, at en for tidlig start på livet i nogle tilfælde kan omfatte indlæggelse for dit barn. Derfor er alle vores body’er og T-shirts designet således, at der er hul til slanger og lignende i siden, så lægerne nemmere kan komme til. Find det præmaturtøj, som du har brug for her hos Babadut. Vi tilbyder dag-til-dag-levering, så du hurtigt kan få dine varer.