0 varer i din kurv
Menu

Sygdom og skader

Det er aldrig sjovt at have syge børn. At se sine elskede have det dårligt skærer en i hjertet. Vi har fundet produkter til dig, der kan hjælpe til at gøre sygdommen mindre strid for de små. 

Udsolgt
Udsolgt

Termometer - Far og mor har superkræfter

Den lille børnefamilie går sjældent fri, når det gælder sygdom. Feberen plejer at være en sikker indikator for, hvor fremskreden sygdommen er. Den indbyggede forældre-sensor ved instinktivt, når temperaturen er for høj. Men med den smarte sut med termometer fra Reer, kan du tage den på decimalerne. Vi er mange forældre, som forgæves har prøvet at tage temperaturen med et almindeligt termometer på vores lille syge baby. Til tider er det lykkedes og til tider ikke. Men med den smarte sut med termometer, rammer du plet hver gang du kommer i tvivl. 

Medicinus - medicin kræver superkræfter

Mor og far mangler ikke kreative påfund, gode historier og søde lokkemidler, når den lille skal have sin flydende medicin. De færreste børn synes at det er særligt sjovt. 

Med den søde Medicinus, kan du aflede for den ubehagelige oplevelse med den tryghedsskabende figur. Du har en større sikkerhed for, at medicinen doseres korrekt, fordi den havner i munden og ikke på dynen. Du kan indstille mængden helt præcist ved hjælp af den skjulte engangssprøjte. 

Den søde snude med bløde kanter, lægger op til en mere sjov og behagelig oplevelse af medicin indtaget. Der medfølger en lille bog, som fortæller historien om Medicinus.

Sov igennem med Bed Blocks

Bed Blocks er en bestseller! Det kan vi godt forstå, for Bed Blocks er et vidundermiddel i mod stoppede næser og smertende ører. Hvis dit barn har problemer med forkølelse eller mellemørebetændelse, er Bed Blocks en smart løsning. Du kan stable dem under dit barns seng, så hovedgærdet hæves. Der følger seks Bed Blocks med i en pakke, for at du nemt kan variere vinklen på sengen på den mest hensigtsmæssige måde. Så både du og dit barn kan få en chance for at sove igennem.

Når guldklumpen går med gips

Statistikken er desværre hård ved de hurtige, aktive og dem med krudt i måsen. Det sker en gang imellem at den lille guldklumps arm eller ben skal sikres med gips. Gips må jo som bekendt ikke blive våd. Men hvad gør man så, når man skal i bad, eller gerne vil ud at bade? Skal verden stå stille af den grund? Overhovedet ikke.

Vendex er kommet med en smart løsning, når den lille skal i bad eller i svømmehallen. Det smarte Vendex cover til arm eller ben, kan let trækkes ud over gipsen. Gips coveret er fremstillet af naturgummi - kan strække sig 700% og er 100% vandtæt. Det vil sige, at du ikke er forhindret i at gå i svømmehallen, i karbad eller en smuttur under bruseren.

Når du er færdig med badet, kan dit Vendex gipscover skylles i lunkent vand og tørretumbles.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service