0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Bamser

Hvis der er noget du altid kan finde på børneværelset, er det en bamse. Det kan være en helt almindelig bamse, eller en med lyd i. Vi har et stort udvalg af søde bamser. 
Du finder f.eks. bamser, der kan hjælpe den lille med at falde i søvn, eller bamser med natlys i.

Min sovebamse er min bedste ven

Det er så dejligt at putte med krammebamsen. Når den lille skal sove, kan det være en udfordring at falde i søvn. Men med en god sove procedure, med den samme velkendte ramme, kan mange opslidende timer, hvor baby ikke vil sove undgås. Et smart trick, der kan være til stor hjælp i en sovesituation er, at sovedyret dufter af mor. Når den lille putter med den søde sovebamse, der dufter af noget velkendt og trygt, skaber det en rolig og afslappet sovesituation.

Twilight Turtle - sovedyr og natlampe

Cloud B har også lavet en designmæssig genistreg med Twilight natlamperne. De har kombineret sovedyret og sengelampen. Når den lille skal sove, tænder du for skildpaddens, hundens eller mariehønens behagelige lyde og rolige lys. De behagelige og trygge rammer for sovemiljøet er skabt, så den lille kan sove godt. 

Er der behov for at give sovedyret en krammer eller to, er det ikke noget problem. Det bløde design virker som et almindeligt sovedyr. De smarte sovedyr og natlamper kan indstilles til at slukke efter 45 minutter.

Skulle man vågne en lille smule, kan man hygge sig med at kigge på de mange stjerner og det flotte lys. Sovedyrene fra Cloud B lyser tilstrækkeligt til at den lille selv kan finde sin sut igen.

Mumitrolden fra Rätt Start - min bedste sovebamse

Tænk sig, nu kan man putte og sove med Mumitrolden. Mumitrolden fra Rätt Start er både sovebamse og sutteklud. I det ene hjørne er der selvfølgelig en løkke, hvor sutten kan placeres. I nattens løb, er det nemt at finde sutten, suttekluden eller Mumitrolden - en god start på den gode gennemgående søvn. 

Musikbamser

Musikbamsen Sleep Sheep kan tages med på tur. Det smarte velcrobånd giver dig mulighed for at spænde bamsen fast i barnevognen, kravlegården eller i autostolen. Når baby trænger til lidt afveksling, kan din Sleep Sheep bamse afspille 4 forskellige typer beroligende lyde, som automatisk slukker efter 23 minutter - en god måde at skabe hygge og ro. Eb musikbamse kan være den helt rigtige løsning for dig og dit barn. Find den i vores udvalg her. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service