0 varer i din kurv
Menu

Stoleunderlag

Hos Babadut.dk finder du de flotte og praktiske stoleunderlag til baby og store børn. Du vil med sikkerhed blive glad for dit nye stoleunderlag, da det fanger diverse madrester, den lille kunne finde på at smide på gulvet. Du skåner gulvet og gør rengørringen nemmere. Et stoleunderlag er et must i en travl hverdag med børn.

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
-30 %
-20 %
Udsolgt
Udsolgt -20 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt -20 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt -20 %
Udsolgt -10 %

Praktisk skridsikkert underlag til højstol

Skulle maden mod forventning havne på gulvet, er det smart med et underlag til din højstol. Se sores flotte og store udvalg af stoleunderlag fra for eksempelvis Everleigh and Me, Noui Noui eller Eeveve. Stoleunderlag til højstolen er skridsikre og meget nemme at gøre rene. En hurtig aftørring af underlaget er nemt og praktisk. 

Du kan vælge at rulle underlaget sammen efter anvendelse. Du kan også vælge at bruge det som underlag for skånehensyn i andre rum. For ekesempel som underlag til kontorstolen.
Husk filtdutter under dine stole, så der ikke kommer ridser i dit underlag.

Everleigh & Me stoleunderlag - den sikre spisesituation

Everleigh & Me har designet en serie skridsikre stoleunderlag til praktiske og centrale funktioner i dit hjem. De veldesignede stoleunderlag giver det ultimative skånehensyn for dit gulv, såvel i køkkenet som i spisestuen. 

De smarte stoleunderlag kan bruges til dine børns højstole, men også til kontorstolen og til den almindelige spisestuestol. 

De smarte stoleunderlag danner centrum for den gode spisesituation, hvor både den lille og den voksne kan slappe helt af. Skulle man mod forventning komme til at spilde, kan underlaget let tørres over med en våd klud.

Everleigh and Me, Eeveve og Noui Noui

Stoleunderlagene fra Everleigh and Me, Eeveve og Noui Noui sikrer en større grad af stabilitet. Ikke bare i køkkenet, men i alle husets rum. Badeværelset, stuen, kontoret og børneværelserne.
Du kan selvfølgelig anvende stoleunderlagene til at skåne særligt udsatte gulvarealer. På steder hvor stolen skal rykkes rundt ofte. Eller hvor stolens design kan slide ekstra hårdt på dit gulv.

Dine børn kan være med i madlavningen, sidde på egen hånd og tegne eller lege med ler. Trygt og sikkert, uden at omgivelserne kommer til at lide overlast. Alle vores stoleunderlag er praktiske at rengøre med varmt vand og en klud. 

Underlag til kontorstole

En arbejdsstation i et centralt rum som spisestuen eller i køkkenet behøver ikke at være upraktisk eller grimt. Du kan sagtens vælge at ramme din arbejdsstation ind med et smukt stoleunderlag, som passer til rummets øvrige interiør. Vores flotte og gennem designede stoleunderlag fra Everleigh & Me og fra Noui Noui skaber let en æstetisk og praktisk løsning på din spisesituation, på en central plads i dit hjem. Uden at det er til gene for rummets andre funktioner. 

Et stoleunderlag - en praktisk og æstetisk løsning

Et stoleunderlag til højstole er primært en praktisk løsning på en praktisk opgave. Men det kan også sagtens være et positivt og smukt bidrag til dit hjems indretning. Et stoleunderlag må gerne komplimentere dit køkken - ikke dominere det. Det er her vores flotte udvalg af underlag kommer ind i billedet. Du går ikke galt i byen ved at vælge et stoleunderlag fra vores flotte sortiment. Du har sikkerhed for både kvalitet og design - de bedste kvaliteter af funktionalitet og raffinement.


Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service