0 varer i din kurv
Menu

Sistema Ultra

Sistema Ultra - når det er tid til et velorganiseret køkken 
Sistema Ultra er en drøm for dig der elsker at organisere dine ting - også i køkkenet. Bruger du Sistemas Ultra system, så kan du organisere, strukturere og styre dit køkken med meget simple midler. Sistema Ultra er stabelbar opbevaring i forskellige moduler. Det sikrer, at du kan pakke, stable og indrette dine madvarer i skabe, skuffer og på hylder - præcis som du ønsker det. 

Sistemas produkter er slagfast opbevaring

Sistemas Ultra opbevaringsbokse er fremstillet i det slagfaste, solide klare Tritan plast. Det klare plast ligner glas og de gennemsigtige containere med gennemsigtige låg sikrer dit overblik uanset hvad du putter i dem - og lige meget hvor du placerer dem. Det geniale ved det er, at du kan opbevare dem i dine skuffer og stadig se indholdet. 

Sistema containere - tidsbesparende og økonomisk

Sistema Ultras klare bokse hjælper dig med at spare tid og økonomi. Dine skabe og skuffer er altid rene og pæne, fordi de 100% lufttætte og lækagesikre containerne holder maden helt adskilt.  

Med Sistema Ultra kan du hurtigt og sikkert finde de råvarer du skal bruge. Nødder, gryn, sukker og andre ingredienser til bagning opbevares let i hver sin boks og overblikket bevares på grund af de smarte klare gennemsigtige containere. Med Sistema Ultras hjælp er det nybagte franskbrød lynhurtigt klar til aftenkaffen. 

Sistema Ultra - glasklare opbevaringsbokse

De glasklare opbevaringsbeholdere fra Sistema sikrer, at du holder styr på hvad du opbevarer i dine skabe. Det gode overblik giver det nødvendige flow i at nedbringe din husstands madspild. 

Sistema Ultra er tidsbesparende, økonomisk og nedbringer madspild - det er svært at få armene ned! 

Sistema Ultra er en ny standard for opbevaring af fødevarer. De smarte opbevaringsbokse er selvfølgelig fremstillet i et plastmateriale, så du kan bruge dem i fryseren også. Det giver dig en sikker og praktisk mulighed for at nedfryse og langtids opbevare din mad ved den foretrukne temperatur. 

Sistema Ultra bringer smilet frem

Kender du det karakteristiske “Sistema klik”. Det bringer smil, hygge og velvære, når man klikker låget af sin Sistema Ultra opbevaringsboks - Der er noget godt i vente!

De glasklare stabelbare Sistema Ultra opbevaringsbokse er fantastiske containere til dit køkken og køleskab. De glasklare og plet bestandige bokse giver dig det nødvendige overblik over din mad i køleskabet eller i fryseren. Sistema Ultra er perfekt til den alsidige opbevaring af kaffe, gryn, ris, krydderier - alt hvad fantasien kan byde ind med. Helt uden at kontaminere de enkelte råvarer. Smart og enkelt.

Sistema Ultra - Miljøvenlig opbevaring af fødevarer

Sistemas alsidige varesortiment er miljøvenligt på alle måder. Ultra Serien fra Sistema er selvfølgelig fremstillet i fødevaresikre BPA- og Phthalat-fri materialer. Du kan bruge madboksene igen og igen, hvilket er meget bedre for miljøet end engangsplast. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service