0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Opbevaringskasser

Vi kender det alle sammen. Der er legetøj overalt! Børn har ofte en lang række forskelligt legetøj, som omfatter alt lige fra Lego til diverse legebiler. Den slags legetøj, der hurtigt kan ryddes ud på gulvet flere gange i løbet af dagen, når børnene synes, at det er tid til nye lege. 

Savner du og dine børn en nemmere udvej til at få ryddet alt legetøjet op? Så har vi løsningen her. Vi har nemlig samlet en masse forskellige opbevaringskasser til børneværelset, så I nemt kan holde orden. 

Hold orden med opbevaringskasser fra Babadut

Fordelen ved eksempelvis opbevaringskasser er, at legetøjet hurtigt kan ryddes væk og tages frem igen ved at opbevare det i kasser. Derudover kan legetøjet gemmes væk i en kasse med et sjovt design, som også giver en sjov dekoration på børneværelset.

Enkelte af legetøjskasserne passer ind i mange almindelige rumdelere eller reoler, som mange udstyrer børnenes værelse med. Tag et kig på de forskellige produkter, og find de opbevaringsløsninger, der er brug for på dit barns værelse. Vi tilbyder dag-til-dag-levering, så du hurtigt kan få legetøjet gemt væk med de nye kasser. 

Opbevaringskasser til børneværelset

Nu kan du skabe endnu mere orden med opbevaringskasser til børneværelset. Ethvert børneværelse er spækket med assorteret legetøj i alle størrelser. Nu kan legetøjet stables, kategoriseres og sættes i system.

Vores søde opbevaringskasser i blødt stof fra 3 Sprouts med søde dyr påsyet, lægger op til orden i dine børns legetøj. Den smarte opbevaringsløsning fra 3 Sprouts passer til de fleste hyldesystemer og rumdelere - for eksempel rumdelerne fra Ikea.

De lækkert designede opbevaringskasser fra 3 Sprouts er fremstillet i pap, beklædt med stof. De pladsbesparende opbevaringskasser fås selvfølgelig også med låg, så du let kan afdække kassernes indhold. 

Væghængte opbevaringskasser

Tjek lige vores flotte væghængte opbevaringskasser fra 3 Sprouts med bjørne og lamaer på. De er altså ikke til at stå for! - Nu kan du skabe endnu mere orden med væghængte opbevaringskasser til børneværelset og opretholde det gode overblik.

Vores opbevaringskasser er den smarte opbevaringsløsning og kan sagtens hænge på døren eller væggen i legeværelset, i puslerummet eller ligefrem i stuen. Det flotte design tjener mange funktioner - også den dekorative!

Du kan lynhurtigt rydde gulvet for legetøj på en organiseret måde, når det bliver nødvendigt - den hurtige oprydning fungerer, når det er let at se hvad der skal puttes i de enkelte opbevaringskasser. 

Nyt system i opbevaringskasser

Vi kender det alle sammen – vi trænger til nye systemer i opbevaringskasserne på børneværelserne. Der er legetøj overalt! Børn mangler ikke legetøj i dag og har ofte hobevis af stort og småt legetøj som trænger til at blive sorteret og sat i system.

Biler, dukketøj, Lego, perler – bare for at nævne noget af det spændende legetøj, som forældre og børn kan være udfordret med at holde orden i - den slags legetøj, der hurtigt kan ryddes ud på gulvet flere gange i løbet af dagen, når børnene synes, at det er tid til nye lege.

Savner du og dine børn en nemmere udvej til at få ryddet alt legetøjet op? Så har vi løsningen her. Vi har nemlig samlet et bredt udvalg af forskellige opbevaringskasser til børneværelset, så I nemt kan holde orden. 

Opbevaringskasser til det overskuelige legerum

Vi leverer opbevaringskasser spækket med fordele - til det overskuelige legerum. Fri leg starter når børneværelset er ryddet op. Den bedste leg starter ikke i rod, men i orden.

Når dit barn har mulighed for at starte legen på gulvet, i hulen eller på bordet, er det bedste udgangspunkt altid et organiseret og overskueligt legerum. Man kan hurtigt starte legen igen og igen, når man ved hvor legetøjet er. Og uanset om tiden er knap eller om man har hele eftermiddagen, så kan gode opbevaringskasser holde styr på legetøjet, når det skal op på hylden i en fart igen.

Tag et kig på de forskellige produkter, og find de opbevaringsløsninger, der er brug for på dit barns værelse. Vi tilbyder dag-til-dag-levering, så du hurtigt kan få legetøjet gemt væk med de nye kasser.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service