OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Opbevaringskasser

Vi kender det alle sammen. Der er legetøj overalt! Børn har ofte en lang række forskelligt legetøj, som omfatter alt lige fra Lego til diverse legebiler. Den slags legetøj, der hurtigt kan ryddes ud på gulvet flere gange i løbet af dagen, når børnene synes, at det er tid til nye lege. 

Savner du og dine børn en nemmere udvej til at få ryddet alt legetøjet op? Så har vi løsningen her. Vi har nemlig samlet en masse forskellige opbevaringskasser til børneværelset, så I nemt kan holde orden. 

Hold orden med opbevaringskasser fra Babadut

Fordelen ved eksempelvis opbevaringskasser er, at legetøjet hurtigt kan ryddes væk og tages frem igen ved at opbevare det i kasser. Derudover kan legetøjet gemmes væk i en kasse med et sjovt design, som også giver en sjov dekoration på børneværelset.

Enkelte af legetøjskasserne passer ind i mange almindelige rumdelere eller reoler, som mange udstyrer børnenes værelse med. Tag et kig på de forskellige produkter, og find de opbevaringsløsninger, der er brug for på dit barns værelse. Vi tilbyder dag-til-dag-levering, så du hurtigt kan få legetøjet gemt væk med de nye kasser.