0 varer i din kurv
Menu

Sikkerhed

Babadut.dk hjælper med sikkerheden for dit barn

På Babdut.dk vægtes kvalitet, design og gode priser højt. Men højest på vores liste står sikkerheden for dit barn. Vi står på hovedet for, at dine valg på Babadut.dk bakkes op af produkter som opfylder gældende krav for miljø og genanvendelighed.
Derudover fører vi ganske enkelt ikke produkter, der indeholder BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. 

-30 %
-39,99 %
-50 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Sikkerhed i hjemmet

Velkommen til vores kategori “Sikkerhed”. Det ligger alle på sinde at passe på sine kære - også i hjemmet. Det er en daglig opgave at skabe et passende niveau af sikkerhed, så vi som forældre kan slappe af, og opnå i ro i sindet. Se for eksempel vores sortiment af høreværn, reflekser, infobands og meget mere her på vores webshop.

Babadut står klar til at hjælpe dig med sikkerheden for dit barn. Vi vægter kvalitet, design, service og gode priser højt.

De alvorlige ulykker og uheld kan forebygges

Små og mere alvorlige uheld og ulykker kan forebygges ved at give dit barn sikre omgivelser, hvor der kan udvikle sig i sit eget tempo. Med den nysgerrighed der hører med til at være lille, ny og på prøve.

For de yngste børn sker ulykker oftest i hjemmet, eller på gårdspladsen. Statistisk set er ulykker den største trussel mod barnets helbred. Derfor bør små børn aldrig lades uden opsyn af voksne.

Giv dit barn et sikkert sted at udforske

Sikkerhed for dit barn er også sikkerhed i hjemmet - giv dit barn et sikkert sted at udforske.
Tre ud af fire ulykker sker desværre i hjemmet. Mange af dem er så alvorlige, at børnene skal på skadestuen. Ifølge Sundhedsstyrelsen sker der årligt ca. 2000 skader og ulykker i hjemmet for børn under 1 år. Mens ca. 30.000 børn i alderen 1 - 4 år må på skadestuen årligt på grund af uheld og ulykker.
Det er ikke for sjov, at vi siger, at dine valg af produkter fra Babadut.dk kan være med til at afskærme og afbøde dit barns færden i hjemmet. 

Med ganske få midler, kan du afskærme dit barn for de oplagte muligheder for at komme til skade. Men også give dit barn en sikker mulighed for at gå på opdagelse og udforske nærmiljøet sikkert og trygt.

Bordkanter og andre skarpe kanter kan give nogle gevaldige buler. Reer har selvfølgelig også en løsning på det. De skånende hjørner til glasbordet og spisebordet er lette at montere. De er selvklæbende, og efterlader ikke limrester, når de fjernes. 

Små børns sikkerhed

Som forældre kan du så vidt muligt forhindre, at børnene udsættes for alvorlige uheld og ulykker ved at sikre dit barns næromgivelser.

I badesituationen kan du for eksempel sikre dit barn med en Babydam, der formindsker og sikrer badekarret for dit barn.

I spisesituationen kan du sikre dit barn med skridsikre stoleforhøjere, med underlag til højstolen.
Bemærk også, at spisebestik, drikkeflasker og sutteflasker er godkendt af de rette myndigheder.

Få flere gode råd fra Sundhedsstyrelsen

Har du brug for flere gode råd eller mere information, kan Babadut.dk anbefale at downloade pjecen “Små børns sikkerhed”, udgivet af Sundhedsstyrelsen. 

Hent pjecen her: Små børns sikkerhed

Multisikring af dit hjem - en sikkerhed for dit barn

Små og mere alvorlige uheld og ulykker kan forebygges ved at give dit barn sikre omgivelser. Se for eksempel vores smarte skabslåse og Multisikring til skabe og skuffer fra Reer. De små fingre kommer let i klemme i de moderne selv-luk skuffer. Med Reers Multisikring skåner du den lille for den mulighed. Samtidig hindrer du mere alvorlige uheld, hvis den lille skulle forsøge at få adgang til skuffens indhold. 

Vores sortiment kan hjælpe dig med at passe på dine familiemedlemmer - også når du ikke er til stede. Sikkerhed i hjemmet spænder vidt. Fra lukke strimler, bøjler eller låse til skabe, døre og skuffer fra Reer, over reflekser til den lille i trafikken til høreværn for beskyttelse af de små ører. 

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  

 Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service