0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Højstole og underlag

Hos Babadut.dk finder du de flotte og praktiske underlag til højstole fra Everleigh and Me. Du vil med sikkerhed blive glad for dit nye stoleunderlag, da det fanger diverse madrester, den lille kunne finde på at smide på gulvet.

Du finder også de flotte højstole fra Ziza og tilbehør dertil.

Ziza højstol med bakke i flot design

Vores flotte og gennemdesignede højstol fra Ziza er top lækker. Dit barn har selvfølgelig en central plads i dit hjem og hjerte. Også når der skal spises.
Med Ziza højstole, har du en æstetisk og praktisk løsning på dit barns måltider.

Ziza højstole passer med sit flotte design ind i dit hjem uden at dominere køkken eller spisestue. Højstolen er dansk design, når det er bedst. Designer Susanne Grønlund har skabt en højstol med de bedste kvaliteter af funktionalitet og raffinement. 

En sikker spisesituation

Den fastmonterede sele på Ziza højstolen skaber tryghed og sikkerhed omkring spisesituationen. Du kan let fastspænde dit barn, hvis det er for lille til at sidde selv. På den måde sidder det sikkert både i selskab med dig, eller når det sidder på egen hånd og spiser, tegner eller leger med ler. 

Bakken kan tages af, hvis du har brug for at sætte stolen ved et spisebord.
Du kan også tilkøbe en hynde til højstolen for komfort. Den bløde og lækre siddehynde er rar at sidde i og super nem at vaske af, så den er klar til næste måltid.

Praktisk rengøring

Sandsynligheden for at maden havner andre steder end i munden er stor. Ziza højstolen er selvfølgelig praktisk at rengøre med varmt vand og en klud. 

Praktisk skridsikkert underlag

Skulle maden mod forventning havne på gulvet alligevel, er det smart med et underlag til din højstol. Vores flotte udvalg af Everleigh and Me stoleunderlag til højstolen er skridsikkert og meget nemt at gøre rent. En hurtig aftørring af underlaget er nemt og praktisk. 

Du kan vælge at rulle underlaget sammen efter anvendelse. Du kan også vælge at bruge det som underlag for skånehensyn i andre rum.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service