" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 14/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

The Dearest Grey

The Dearest Grey laver flotte silikone madkasser og silikone baby skeer. Alle produkterne er designet med omhu og i super flotte og nordiske farver. Produkterne er helt fri for giftstoffer, så du roligt kan give dem til dine børn. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

The Dearest Grey produkter i silikone

The Dearest Grey startede som en hobby for amerikanske Summer og hendes familie. Summer og hendes familie var lige flyttet fra Texas til Oklahoma, alt imens Summer var højgravid. Hun besluttede sig for, at være hjemmegående mor. Men Summer kunne simpelthen ikke lade være med at slippe tanken om at skulle starte sin egen virksomhed. Derfor begyndte hun at designe baby produkter. Det hele startede med søde silikone suttesnore.

Nu har Summer og hendes familie godt gang i forretningen og har udvidet deres sortiment med flere baby og børneprodukter i silikone. 

Silikone madkasser til børn

The Dearest Grey laver de fineste silikone madkasser til børn. Madkasserne er med rum, så maden kan forblive adskilt på vej til børnehave og skole. I madkasserne er der tre rum, så der både er plads til brød, frugt og grønt. 

Bento silikone madkasserne holder tæt, så du sagtens kan have skåret frugt i madkassen uden at frygte for frugtsaft i hele skoletasken. En anden fordel ved silikone madkasserne fra The Dearest Grey er, at de er super holdbare. Silikone går ikke i stykker, hvis det bliver tabt på gulvet. Så hvis dit barn får tabt madkassen på gulvet, skal du ikke være bange for, at den går i stykker og flækker. 

En bento madkasse med rum er et genialt valg til dig, hvis du ønsker at opdele maden, så den ikke bliver blandet sammen. Derudover kan en bento madkasse også gøre maden nemmere at overskue, da den er delt op og ikke virker ligeså uoverskuelig for børn. 

Silikone madkasserne er helt uden farlige stoffer såsom BPA. De tåler opvaskemaskine, fryser og mikroovn. 

Silikone baby skeer og bidelegetøj i ét

Da Summer fra The Dearest Grey ville lave silikone baby skeer, ville hun have et produkt der kunne mere end bare at være en ske. Derfor har hun lavet de sødeste baby skeer i slikone, som er formet med runde former, så skeen også fungerer som et bidelegetøj. 

Du kan trygt lade dit barn bide i sin silikone ske, når dit barn er ved at få tænder og har ømme gummer. Skeerne er helt uden farlige stoffer. De kan bruges igen og igen, og tåler en tur i opvaskemaskinen efter brug. 

De søde silikone baby skeer kommer i pakker af 3 i forskellige farver. Farverne er flotte og nordiske, og går godt sammen. Baby skeerne passer også rigtig godt sammen med mange af vores andre mærker, såsom det flotte service fra Mushie

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service