0 varer i din kurv
Menu

Mushie

Hagesmække er et must, når den lille skal spise selv. Med en Mushie silikone hagesmæk, får du både en flot, men også praktisk hagesmæk. Mushies hagesmække har nemlig opsamler, som fanger diverse krummer inden de havner på gulvet. Se vores udvalg af Mushie hagesmække her. 

Historien om Mushie & Co

Mushie er et amerikansk babybrand ejet af Mushie & Co. Alle silikone produkter til spædbørn designes og produceres i Sverige, Danmark og i Texas. Flere produkter faciliteres desuden i Tyrkiet og Asien.

Siden 2018 har Mushies skandinavisk designede silikone hagesmække skilt sig særligt ud. Mushies produkter afspejler ekstremt høje krav til sikkerhed, komfort, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design - og så viser vores erfaringer, at det er produkter som både mor og barn er henrykte over.

Mushies grundlæggere - ægteparret Mushie og Levi Feigenson havde selv brug for gode kvalitetsprodukter til deres nyfødte barn. Men havde svært ved at finde produkter som både var æstetiske, behagelige, praktiske og sikre. 

Det gav dem anledningen til at sætte handling bag problemet, og startede selv virksomheden Mushie & Co, som siden 2018 er blevet en verdensomspændende succes. De minimalistiske og stilrene babyprodukter er så lækre, at man bare må røre ved dem. 

Mushie hagesmækken passer på dit barns tøj

Mushie hagesmækkens smarte og komfortable pasform passer rigtigt godt på dit barns tøj. I en travl hverdag, er det smart med en god og veldesignet hagesmæk, der sikrer at dit barns tøj ikke grises til. Vore flotte og praktiske Mushie silikone hagesmække giver en god beskyttelse for dit barns tøj - ved spisebordet, på udflugt eller under transport. Det smarte silikone materiale gør pakning af tasken uproblematisk og pladsbesparende.

Mushie silikone hagesmække med opsamler

Kendetegnende for alle Mushies babyprodukter er at de findes i mange forskellige farver og designs. De er bogstaveligt talt et “must have” til alle forældre. 

De klassiske mønstre fanger et look, der både er tidløst og elegant. Den afrundede halslukning giver en behagelig og komfortabel spisesituation, hvor smækken og den indbyggede frontlomme opfanger den mad, der måtte ramme ved siden af munden. Opsamleren fanger grød og væske før det havner i skødet eller direkte på gulvet. 

Mushies silikone hagesmække er ideelle, når dit barn skal øve sig i at spise selv - en del af maden kan ligefrem få chance nummer to for at komme i munden. 

Mushie hagesmække har justerbar halslukning 

Vores ultrabløde Mushie silikone hagesmække med opsamler har selvfølgelig justerbar halslukning. Halslukningen kan justeres, så den altid sidder som den skal omkring halsen. 

Smækken er fremstillet i 100% genanvendt silikone og kan let aftørres med en fugtig klud eller komme en hurtig tur i opvaskemaskinen. Produktet er desuden pletafvisende og vandtæt. Mushies silikone hagesmække misfarves ikke af en tur i opvaskemaskinen.

Mushie Baby Silikone Hagesmækken - For den miljøbevidste familie

Mushie hagesmækken er fremstillet af fødevarekvalificeret silikone, der selvfølgelig er fri for BPA og phthalater. 

Mushie baby silikone hagesmækken med opsamler er et holdbart og stilrent produkt i en lækker kvalitet, fremstillet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i et minimalistisk, stilrent og elegant design.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service