" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Tinti

Tinti badesjov for børn! Tinti laver fine og sjove badefarver til børn - helt uden farlige stoffer. Tintis badefarver er nemlig lavet af frugtfarve. Nu er det tid til Tinti badesjov! 

Nyhed!
Nyhed!
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Tinti badefarver - Sæt kulør på din badetid

“Hvis du ser en krokodille i dit badekar” - sådan kommer du nemt til at synge med de flotte Tinti badebomber med masser af kulør.

Nu kan du gøre dine børns badetid ekstra sjov. Sæt farve på deres badeoplevelser med badebomber med frugtfarve fra Tinti. Du får vores sjove badekrystaller i blå, grøn, orange og rosa. Du skaber det vildeste bademiljø med frugtfarve, badeskum og masser af legetøj.

Karbad er bare fantastisk. God tid, varmt vand, sæbebobler og alt det legetøj badekarret kan rumme. Så bliver det ikke meget bedre. Vores fantastiske farvekrystaller til karbad er det bedste bud på karbad-himlen du kan finde.

Tinti badesjov - naturlige ingredienser

De dermatologisk testede badekrystaller fra Tinti er lavet af frugtfarve, så du roligt kan anvende farverne i badevandet til dine børn. Ingredienserne er naturlige og der er ikke anvendt kunstige konserveringsmidler i badefarverne. Dit barn kan plaske og lege frit i det herlige badevand, lige så meget man lyster. 

Tinti - når der skal farve i badekarret!

Nu bliver det farverigt i karret! Sådan tænkte Rainer Wild, da han i 1997 fik idéen, at komme frugtfarve i børnenes badevand. Rainer har udviklet flere skøre idéer og har bragt mange andre sjove kreative tanker til virkelighed. Nu blev Tinti badesjov opfundet!

Virksomheden Tinti gennemtestede produktet og fandt frem til de helt rigtige frugtfarve krystaller, med en sammensætning som er helt ufarlig for børnenes hud. I 1999 lancerede man de spektakulære Tinti badebomber, med den iøjnefaldende blæksprutte på poserne. Siden 1999 har Tinti været en kæmpe succes og ligefrem været synonym med lækre badeprodukter til børn. 

I starten handlede det om farver og farvelægning. I dag tilbyder Tinti et enormt udvalg af produkter som stimulerer og giver særlige sanseoplevelser for børn.

Sådan anvender du dine Tinti badekrystaller

Tinti badekrystaller farver, bobler, bruser og krakelerer på en spektakulær måde i badevandet. Fyld dejlig varmt vand i badekarret og lad dit barn putte farve badebomben i.

Det magiske øjeblik starter med det samme - og badeoplevelsen udvikler sig positivt herfra - nu er det nemlig tid til Tinti badesjov.

Vi er naturligvis nødt til at nævne, at bade tabletterne med frugtfarve ikke afgiver farve til badekarret eller dine børns sarte hud. Badefarver fra Tinti efterlader dine børns følsomme hud smuk og ren. 

Dette har gjort Tinti til et af de mest populære og kendte mærker til badehygge. Vi tør godt sige, at “Jeg tar' et karbad - baby” har fået en helt ny dimension med Tinti badefarver.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service