0 varer i din kurv
Menu

3 Sprouts

3 Sprouts blev født i Canada i 2007, og har siden da skabt de fineste produkter. Man kan ikke andet end at blive glad, når man ser alle de forskellige dyr, der er på deres produkter. 
Alle produkterne er med til at skabe orden derhjemme - og det kan vi vidst kun takke 3 sprouts for! Pludselig bliver det en leg at få pakket legetøjet væk, da det jo er lidt sjovere med de forskellige dyr. 
3 Sprouts produkter får det barnlige frem i os alle!

-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -10 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

3 Sprout eller tre spirer

Du er bogstaveligt talt kommet til drømmeland. 3 Sprouts eller 3 spirer er et lækkert og unikt tilbehør til babyer og småfolk, i en klasse du ikke har set før.

3 Sprouts er skabt af tre venner, der har det tilfælles, at de alle tre deler kærligheden til babyer. Sammen påskønner de unikke og moderne produkter til de helt smås omgivelser. De tre designere traf hinanden gennem deres arbejde i New York, Toronto og Holt Renfrew. I tre store designvirksomheder. I et kreativt øjeblik stak de tre hovederne sammen og skabte idéen, til det der senere skulle blive det legendariske 3 Sprouts. 

Sammen ønskede de at skabe en kollektion af særligt lækkert og veldesignet opbevaring til børneværelset - og det må man sige, at de er lykkedes med til fulde.

3 Sprouts - en idérigdom i særklasse 

Medarbejderne i 3 Sprouts finder stor glæde ved at designe babyprodukter på højeste niveau. Ambitionen med 3 Sprouts var at skabe en behagelig sammenhæng i den travle børnefamilies hverdag. Vi må erkende, at 3 Sprouts passer problemfrit ind i dit liv og efterlader dig med et smil. Især når oprydningen på børneværelset går hurtigere med 3 Sprouts produkter til opbevaring på børneværelset. 

3 Sprouts gør opbevaring sjov

De tre skabere af 3 Sprouts har skabt en verden af opbevaring der er let, smart og sjov. Deres sortiment er let at kende på de søde og komiske dyr, som præger alle deres produkter. Se for eksempel de ikoniske mus, bjørne, dovendyr, løver, pandaer og mange mange flere på deres enorme udvalg af kvalitetsprodukter. 

Deres opbevaringskasser til børneværelset er ikke kun søde, men også super praktiske. De passer ind i helt normale reol systemer og har plads til en masse legtøj! Hvis blot dit barn skal rydde op ved at lægge legetøjet i en opbevaringskasse fra 3 Sprouts, ja så går oprydningen noget nemmere. 

Opbevaringskurve med hank fra 3 Sprouts

Står du og har brug for at organisere dit børneværelse? Nu kan du gøre hverdagen lettere og indrette med 3 Sprouts flotte opbevaringskurve og opbevaringskasser til børneværelset. Skab det store overblik og mere orden med dine unikke opbevaringskurve. Ethvert børneværelse er spækket med assorteret legetøj i alle størrelser. De smarte opbevaringskurve med hank er funktionelle og praktiske. 

Nu kan legetøjet stables, kategoriseres og sættes i system. Vores lækkert designede opbevaringskurve fra 3 Sprouts med søde dyr påsyet lægger op til orden i dine børns legetøj. Opbevaringskasserne fra 3 Sprouts passer som sagt til de fleste hyldesystemer og rumdelere - for eksempel rumdelerne fra Ikea.

Medbring også din opbevaringskurv hvor som helst og når som helst. Du kan fylde de smarte kurve med bleer og skiftetøj, så du er rustet til den lille udflugt, og til de uheld og gevinster som måtte komme undervejs.
Med en velorganiseret opbevaringskurv fra 3 Sprouts er der ikke en situation, som du ikke kan klare. Selv, når der bliver brug for en ekstra sut.

3 Sprouts er babyartikler så langt øjet rækker

Fantastiske 3 Sprouts har et overvældende sortiment. Tasker, køletasker, drikkedunke, opbevaringskurve, madkasser, snackposer, væghængte opbevaringskurve og tasker til barnevognen. Vi kunne blive ved. 3 Sprouts sortiment er ekstraordinært - det er kundernes tilfredshed også.

Så hvis du ønsker et velorganiseret børneværelse må du kigge på 3 Sprouts fine produkter. Deres bento madkasser med rum gør madpakken nemmere at overskue. Deres fine bøjler til børn gør at tøjet ikke falder af bøjlen i skabet. Børne bøjler har den helt rette størrelse til børnetøj. En almindelig bøjle kan nemlig hurtigt blive for stort til de små størrelser. 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service