0 varer i din kurv
Menu

Kagefigurer

Kagefigurer er kagesjov 
Nu kan du lave kagesjov med flotte og ikoniske kagefigurer. Sæt bogstaveligt talt prikken over i'et på festbordet med sjove og iøjnefaldende kagefigurer. Et kreativt eventyr med lækre kager og flot udsmykning. Du skaber overraskelse og jubel, når du topper dine kager med vore flotte kagefigurer. Du kan vælge dit eget tema og sætte ekstra streg under den glædelige dag. 
Slip fantasien løs og skab din helt egen glædelige begivenhed. Lagkagen med en særlig kagefigur, kagekrymmel og find desuden alt hvad hjertet begærer til borddækning og festpynt i vores webshop. 

 

Udsolgt

Kagefigurer til festlige øjeblikke

Der er masser af anledninger til smukke opsatser. Du behøver slet ikke at lede. Bryllupper, babyshowers, Fars og Mors dag, fødselsdage, jubilæer - du supplerer bare selv. Skab et hjemmebagt vidunder af en kage og dekorer den med kagefittings, kageprint og kagefigurer. Du finder det hele på Babadut.dk. Tag dig god tid, og gå på opdagelse i vores flotte univers af festartikler og borddækning.

Anvend også tematiserede sukkerbilleder som en flot og stilfuld løsning på dekorationen af dine kager og glæd dine nærmeste med en sød overraskelse. De spiselige print, som vi selv laver hos Babadut.dk, er naturligvis trykt med spiselige farver på spiseligt vegansk sukkerpapir af høj kvalitet.

Kagefigurer af superhelte som Kage Toppers

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med den vanvittigt flotte Spiderman action helt som Kage Topper. Tag på web slyngende eventyr med Marvels Spider Man som kagepynt. Arrangér din helt egen fest for superhelte og suppler din helt egen Spiderman kagefigur med vores lækre Spiderman kageprint

Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med en flot Spiderman kagefigur. Vi gør opmærksom på, at Spider Man tager sig godt ud på hylden i børneværelset bagefter. Figuren kan bruges som legetøj og selvfølgelig minde din lille familie om den dejlige festdag. 

Kagefigurerne er ikke spiselige og må naturligvis ikke komme i ovnen.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service