0 varer i din kurv
Menu

Masker og hatte

Maskebal - Fest og udklædning med masker og hatte
Så starter maskeballet. Masken på og 1-2-3, så er vi klar. 
På et øjeblik er festen forvandlet og alle børnene bærer masker eller hatte. Gæsterne er pludselig klædt ud i dyremasker som løver, koalaer, pandaer, hunde, katte og måske endda de kendte figurer fra Paw Patrol. Rollespillet, maskeballet og festens tema er sat - lad legen begynde. 

Dyremasker til fødselsdagsfesten

Dine fødselsdagsgæster kunne iklæde sig hver sin dyremaske og bringe festen op på et nyt niveau. Din forberedelse kan ikke være nemmere og begejstringen ikke større.

Hvem vil ikke huske, at man sammen med en slikpose, fik lov til at tage sin helt egen seje dyremaske med sig hjem - efter den sjove og vellykkede fødselsdagsfest. 

Hvis i tager billeder til fødselsdagsfesten, vil masker og hatte med sikkerhed også være et hit!

Masker til udflugten

Når I skal på familieudflugt i skoven, er det oplagt at tage en håndfuld masker med, når der skal leges rollespil i underskoven. De vilde og farlige dyr kan hurtigt indtage terrænet - kun afløst af frokosten og et hurtigt glas saftevand. 

Dæk op til en lille fest i sommerlandet, i skoven eller i den vilde jungle. Fantasien og kreativiteten får frit spil! Dyremasker er et sjovt og overraskende indslag som sikrer, at både børn og voksne hygger sig og får et frirum. 

Man kan simpelthen ikke kede sig, når alle vennerne er fra Paw Patrol. 

Børnemasker til en regnfuld dag

Kunne man have en skuffe med masker til en regnfuld dag? Det kan være svært at få tiden til at gå, hvis regnen pisker ned udenfor. Hvorfor arrangerer I ikke en cirkusforestilling med dresserede dyr i stuen? Eller et optrin fra zoologisk have med bjørne og andre farlige dyr? Vores flotte dyremasker med tigre, pumaer og søde hunde kan hurtigt finde på fantastiske tricks og narrestreger. 

Søde, sjove og seje masker til børn

“Jeg elsker bare Paw Patrol” - Lad dig inspirere af vores varierede udvalg af søde, sjove og seje masker til børnefødselsdage og andre sjove anledninger. Nu kan du også købe de populære og højaktuelle Paw Patrol masker. Lad festen vrimle med superheltene fra Paw Patrol - The Movie. 

Slip fantasien løs og hold den sejeste fest med heltene fra Paw Patrol; Ryder, Chase, Marshall, Skye, Rocky, Zuma og Rubble.

Vi tør godt garantere, at børnefødselsdagen bringes op på et nyt niveau, når maskerne fra Paw Patrol lanceres til festen. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service