0 varer i din kurv
Menu

Family Seat

Leder du efter et toiletsæde til dit barn? Her finder du Family Seat, som kan bruges af hele familien! Det har nemlig både et sæde til voksne og et til børn, så børn får en let overgang fra potte til toilet. 

Family Seat - toiletsædet til hele familien

Det britiske firma Family Seat er skabere af det originale alt-i-en toiletsæde med soft close. De dygtige producenter af familie toiletsædet Familiy Seat har fremstillet det anerkendte mærke siden 2003. De er pave stolte af deres produkt, som har hjulpet tusindvis af familier med den udfordrende toilet- og pottetræning. Family Seat er komfort for både børn og voksne.

Det smarte toiletsæde der kan anvendes til både voksne og til børn er produceret med en bagtanke. I stedet for at de voksne skal være bange for at de små familiemedlemmer risikerer at rutsje ned i toilettet, kan toilettet nu anvendes af børn, unge og ældre. Det smarte og gennemtænkte design er også tilpasset, så familiens pottetræning bliver så problemfri som muligt.

Pottetræning med Familie Seat - alt-i-en

Nu kan du på en praktisk og diskret måde øve din pottetræning med dit barn. Det praktiske Family Seat giver den lille børnefamilie en lettere overgang fra ble og potte til toilet. Den lille skal bare skubbe det sikre soft close sæde ned. Så er toilettet klar til brug, uden risiko for at få fingrene i klemme. 

Family Seat Soft close - giver familie sædet en helt ny betydning 

Det funktionelle Family Seat Soft Close toiletsæde er en unik løsning med to toiletsæder i en konstruktion. Uanset om voksne eller børn skal på toilettet, glider sæderne langsomt ned. De enkelte sæder sidder fast med små magneter. Family Seat er ideel til børn som selv kan sidde på WC uden støtte af en voksen. 

Family Seat - når du kan og vil selv

Pottetræning kan være en familiebegivenhed med et større eller mindre behov for at diskretion. Når de små kan selv og vil selv, er det stærkt befordrende for deres selvværd, at de selv kan gå for sig selv på toilettet - præcis som de andre i familien. 

Vi kan desuden anbefale praktiske skridsikre skamler til børn på vores webshop. Se vores udvalg af børneskamler her - ideel til børn der kan selv og vil selv. 

De skridsikre overflader på skamlerne passer på den lille. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service