0 varer i din kurv
Menu

Puckator

Leder du efter en sjov gave, eller mangler du noget til hverdagens udfordringer? Du finder helt sikker noget du kan bruge hos Puckator. Puckator laver alt fra madkasser og drikkedunke til sjove og praktiske dørstoppere. Tag et kig i vores store udvalg af produkter fra engelske Puckator. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Velkommen til Puckators forunderlige verden

Flotte dekorerede termoflasker, søde dyr som dørstoppere, notesbøger med gaming tema eller søde mops. Madkasser med fantasifulde dyr og eventyrlige motiver. Søde og praktiske drikkeflasker med dovendyr eller enhjørninger på. Puckator går all-in på det flotte dekorative og iøjnefaldende udstyr til de helt små og til førskolebørn. 

Tag dig god tid til at gennemgå Puckators flotte sortiment her på Babadut.

Puckator startede med kunst og kunsthåndværk

Idéen til Puckators gaveunivers til de helt små og til børn i skolestarten startede i 1990, hvor direktøren Mark Howard startede sin virksomhed i England. I starten indkøbte Mark kunst og kunsthåndværk fra hele verden, som han solgte videre fra sin virksomhed til det engelske marked. Som gave butikkerne og forretningen voksede, begyndte han at specialisere og modernisere sit salg så det også passede til en yngre kundegruppe. 

Puckator er nu en verdensomspændende virksomhed med salgskontorer, varehuse og distribution på næsten alle kontinenter. I 30 lande med hovedsæde i Cornwall. 

Puckators søde svane dørstoppere til børneværelset

Vi er nødt til at fremhæve Puckators søde dørstoppere til børneværelset. Vælger du eksempelvis den smukke og bløde svane? Den søde og elegante svane sættes ved døren til børneværelset, så du altid kan have opsyn med den lille. Svanen er lavet af 100 % polyester og er fyldt med sand, så den står fast på gulvet. 

De små kan altid kravle forbi og hilse på svanen og lade den indgå i legen. Som en god ekstra bonus, forhindrer svanen døren i at smække. Dermed undgår vi, at de små fingre kommer i klemme. 

Puckator er smukke visuelle gaveidéer

Du vil med det samme bemærke, at Puckators sortiment lægger særligt vægt på et smukt visuelt udtryk. De mange år med indkøb af kunst og kunsthåndværk har sat sit tydelige præg på deres varesortiment. Farver, sjove figurer, dyr og fantasivæsner præger smagfuldt de smarte og funktionelle gaveidéer fra Puckator - i alle regnbuens farver. 

Puckator er god kvalitet og veldesignede gaveidéer. Deres produkter ligger i øvrigt i et prisleje, hvor også fornuften kan være med. I virksomheden siger de selv, at det er deres primære ønske, at levere gaveidéer i en høj kvalitet, men til priser der er helt nede på jorden. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service