0 varer i din kurv
Menu

Drikkedunke

Vi har en kæmpe stort udvalg af forskellige drikkedunke i forskellige former og farver. Find lige den drikkeflaske der passer til din families behov.

-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Stort udvalg af drikkedunke til hele familien!

Se nu bare det flotte udvalg. Det er til dig, der gerne vil kombinere funktionalitet, pris og smart design - og her rammer vores sortiment bare plet! Vores udvalg rammer bredt i forhold til alder, køn og smag. Vælg gerne en farvekode til hvert familiemedlem, så logistikken går op i en højere enhed.

Tjek for eksempel vores ultralækre drikkedunke fra Sprouts. En sand prisbasker i forhold til kvalitet og design. - Du må indrømme, at udsmykningen med sjove små løver og ugler ikke er til at stå for! 

Eller Sport Fusion Sistema drikkedunken, med fliplåg og skjult beholder til snacks, shakes eller bilnøgler, når mor har fri og træner.

Drikkedunke til hurtig og nem rengøring

Det er altså et must, at drikkedunke kan rengøres uden den store indsats. At være forælder er tidskrævende, så rengøringen skal bare overstås. Effektivt og hurtigt. Giv drikkedunkene en tur i sæbevand og en skylning under hanen, så er de klar igen. 

Eller endnu hurtigere - alle vore drikkedunke kan selvfølgelig rengøres i opvaskemaskinen. Side om side. De enkelte dele skilles ad og kommer i samme omgang med i maskinen. 

Bemærk, at vi skriver drikkedunke i flertal. Vi kan anbefale, at du som minimum har to drikkedunke til hvert barn i din beholdning. En til maskinen, en til tasken og måske endda en i reserve. Så logistikken altid går op. Uden stress.

Søg, og du skal finde den perfekte vandlaske

Vores vandflasker har masser af sjove og praktiske løsninger til en travl hverdag. Til mors håndtaske, til kurven, til cyklen, til madkassen og til den hurtige optankning. Det er altså spitzenklasse at snuppe sin drikkedunk med på legepladsen. Den kan holde til turen og kan åbnes og lukkes efter behov. Eller til gåturen, hvor man sagtens kan blive tørstig mange gange, også selvom man sidder i klapvogn.

Unikke drikkedunke med specielle udformninger

Er drikkeflasken med på tur, er det smart, at den ikke nødvendigvis ligner de andres. Vores store variation af funktioner, former og farver giver dig god mulighed for at vælge en unik, genkendelig og lækker drikkedunk. Også selvom der er kommet sand på. En tur under hanen, og så er den klar igen. 

Med vores unikke drikkedunke kan du skille dig ud fra mængden og udtrykke din personlige stil. Vi tilbyder et bred udvalg af specielle udforminger og farver, der kan tilpasses dine og dine børns præferencer og behov. Vores vandflasker er også praktiske og lette at rengøre, hvilket før dem til det perfekte valg til en aktiv livsstil. Du kan tage dem med på vandreturen, i skole, i træningscenteret og flere steder . Med vores flotte drikkedunke kan du nyede dine yndlingsdrikke på en stilfuld og personlig måde. Før dig klar til at udforske vores brede udvalg af klassiske og specielle drikkedunke og vælg din favorit i dag!

En drikkedunk er ikke bare en drikkedunk

Tag bare drikketuden. Den må gerne have en ergonomisk og behagelig udformning UDEN at lække. Eller skal det være med drikkehul i stedet? Udformningen må gerne være med sikkert greb, så man kan håndtere den med begge hænder. Eller ligefrem med hank.

Drikkedunke med sugerør er det perfekte valg til børn, der elsker at drikke, mens de er på farten. Vores udvalg af drikkedunke med sugerør er designet til at gøre drikning nemt og sjovt for de små. Med nem adgang til drikken og et tæt sugerør kan du være sikker på, at dit barn holder sig hydreret på en sikker måde. Vi tilbyder et bredt udvalg af farverige designs og motiver, der vil appellere til enhver smag. Vælg en praktisk og underholdende drikkedunk med sugerør til dit barn og gør det til en del af deres daglige rutine.

Alle vore drikkeflasker er miljøgodkendt. 

Det er næsten unødvendigt at nævne. Men alle vore drikkedunke er selvfølgelig EU-godkendt. Det vil sige, at du har en garanti for at de er fri for BPA og Phthalater. - Altså, ingen skadelige kemikalier!

Det er også værd at bemærke, at du ved køb af drikkedunke skåner miljøet. En drikkedunk kan påfyldes igen og igen - i én uendelighed. Til stor glæde for både dig og miljøet.

Drikkedunke fra Babadut.dk kan både være praktiske og seje!

Når du tjekker vores vandflasker, vil du opleve, at de både er til søde drenge, seje piger - og naturligvis omvendt. Sjove motiver - i regnbuens farver.

Vi har sjove dyr og figurer på flere systemer. Og naturligvis sjove og flotte farver, når drikkedunken skal bruges i børnehaven og i indskolingen. 

Det er altså sejt og praktisk på én gang!

Sistemas drikkeflaske Adventum er smart i køleskabet til tørstige børn. Det smarte låg kan låses og kan med den smarte strop monteres uden på dit barns skoletaske. Det holdbare Tritan Plast kan holde til mange års skolegang. 

Vi elsker drikkedunke - men også madkasser!

Vi er faktisk ellevilde med madkasser! Så når du er færdig med at handle drikkedunke, vil vi gerne henlede din opmærksomhed på vores unikke madkasse-systemer.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Sidder du tilbage med et spørgsmål du ikke fik svar på, sidder vi klar til at hjælpe dig på Babadut.dk. 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service