0 varer i din kurv
Menu

Lollipops and More

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Lollipops and More - Babysikre silikone smykker til nybagte mødre

Nu kan du som nybagt mor bære babysikre silikone smykker - uden at gå på kompromis med dit udseende. Med de smarte, unikke og stilsikre babysikre silikone halssmykker fra Lollipops and More, er der styr på sikkerheden. De smukke bidehalskæder er designet til, at den lille kan trække og bide i smykkerne. Lad bare baby sutte og bide i dine silikone halskæder fra Lollipops and More. De er designet til det.

Alle mødre skal selvfølgelig have muligheden for at klæde sig unikt og lækkert, også selvom sikkerheden for den lille kommer i første række. Se vores flotte udvalg af Lollipops and More bidesmykker eller silikonesmykker med indbygget sikkerhed til de helt små. 

Bidesikre accessories - bidesmykker med stil

Her er løsningen på smarte accessories til den nybagte mor - bidesikre silikonesmykker. Alle nybagte mødre ved, at man er nødt til at tænke sig om, når man klæder sig pænt på. Man lærer hurtigt, at pæne skjorter og bluser med knapper og andet vedhæng kan ryge af, hvis baby bider i dem. De små fingre kan være lynhurtige, og med et snuptag er reversen eller pynte knapperne inde i munden på baby. 

Det utænkelige må bare ikke ske - så det har Lollipops and More selvfølgelig fundet en smart løsning på med deres bidesikre silikonesmykker. Ideen blev netop skabt, fordi unge mødre også ønskede sig muligheden for at klæde sig pænt på med pæne bidehalskæder - kombineret med sikkerheden i babyvenlige halskæder. Nu kan mor bære halssmykker som de små må trække og bide i - uden at nogen kommer til skade.

Babyvenlige halskæder fra Lollipops and More

Lollipops and Mores babyvenlige smykker til de unge mødre har flere funktioner på én gang. Der er selvfølgelig den oplagte funktion. Hvem elsker ikke at klæde sig pænt på. Der er også den praktiske. Når de små fingre griber ud efter bidehalskæden fra Lollipops and More kan du slappe helt af. Det kan nemlig holde til en tur i munden og er sikker - også selvom baby trækker alt hvad de små fingre kan klare. 

Baby lærer om verden gennem munden

Din baby oplever verden gennem munden. Det er derfor din baby putter alting i munden. Nøgler, smykker, fingre, halskæder - alt hvad de kan få fat i. 

De babyvenlige bidesmykker er fremstillet i Foodgrade silicone - et 100% naturprodukt uden skadelige stoffer. De stilfulde smykker er bløde, lette og kan holde til gummer der klør eller nye tænder der er på vej. Sidder du i en situation, hvor baby er ved at blive træt, kan silikone smykket bruges som et supplement til en sut. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service