0 varer i din kurv
Menu

Uroer

Uroer til børneværelset

Søde uroer, der vil pynte på ethvert børneværelse over sengen eller på vægen. De fine uroer fra Gamcha er håndavet af filt af kvinder i Nepal - hver enkelt uro er derfor ekstra unik. 
Hænger du en sød uro over babys seng, kan den lille rigtig ligge og kigge på uroen, samtidig med at den pynter fint. 

-15 %
-7,06 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Festlige og eventyrlige uroer til børneværelset

Her finder du festlige og eventyrlige uroer til børneværelset - den sjove og anderledes udsmykning af dine børns værelser. Vore farverige uroer skaber et levende og stimulerende miljø dine børn kan kigge på igen og igen. Se for eksempel de flotte og detaljerige luftballoner fra Authentic Models. Du bliver imponeret over de flotte og veludførte luftballoner, som kan hænges op i loftet over puslebordet eller som udsmykning på børneværelset.

Tematiserede uroer til udsmykning

Du finder et bredt udvalg af tematiserede uroer i vores sortiment. De flotte uroer fås som skyer, drømmefangere, flagermus, luftballoner, flyvemaskiner eller ligefrem Solsystemet. Det er så nemt at fuldende dit smagfulde og stimulerende legemiljø med tematiserede uroer i luftrummet over drenge- og pigeværelset.

Gå i luften med kreative uroer

Nu har du mulighed for at gå i luften på børneværelset med uroer som er til at få øje på. De herlige flyvemaskiner fra Authentic Models er fremstillet i et ultrarealistisk design. De realistiske modeller skaber spændende bevægelse og aktivitet i luftrummet over børnesengen eller skrivebordet. 

De flotte detaljerige fly er bygget i træ, hvilket giver dem et særligt kvalitetsmæssigt udsagn. En smuk uro til et lækkert børneværelse.

Drømmefanger uro

Få ro på drømmene med en drømmefanger uro. De beroligende drømmefangere fra Moulin Roty er ideelle at hænge op over barnesengen eller i loftet over puslebordet. 

For mange børn er der en tryghed forbundet med at falde i søvn med et svagt lys tændt i rummet. De kreative drømmefangere bevæger sig med rolige bevægelser og giver den lille en tryg orientering i rummet, hvis man vågner i løbet af natten.

Solsystemet som uro

Vores bestseller iblandt uroer er helt klart vores flotte Solsystem fra Authentic Models.

Farvestrålende, kreativt og naturvidenskabeligt. Authentic Models har alle detaljer med. Planeterne er selvfølgelig placeret i den rigtige rækkefølge. De har endda valgt at tage dværgplaneten Pluto med i uro modellen.

Den fantastiske rumrejse i vores Solsystem kan starte i børneværelset med den smukke uro fra Authentic Models.

Uroer fra Gamcha - sleeping on Cloud 9

Du har også mulighed for at pynte børneværelset med uroer fra Gamcha. De flotte bomuldsskyer pynter over enhver barneseng. Drømmene og de behagelige tanker tanker kommer til dig, når du sover under de smukke douchede skyformationer fra Gamcha.  

Med de smukke Gamcha uroer skaber du ikke blot et varieret og smukt miljø på børneværelset. Du støtter også et socialt, samfundsengageret og miljøvenligt initiativ for nepalesiske kvinder. Gamchas filtproduktion skaber arbejdspladser for progressive kvinder der sjældent har samme levevilkår som mænd.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service