0 varer i din kurv
Menu

Legetøjstæpper

Søde og praktiske legetøjstæpper fra blandt andet 3 Sprouts og Play and Go. Det smarte ved tæpperne er, at dit barn kan lege på dem, og efterfølgende foldes tæppet sammen og legetøjet er nu i en pose - smart og praktisk, derhjemme eller på farten.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Play and Go legetæpper

Legetæppet fra Play and Go er perfekt, når dine børn vil skabe et hyggeligt legerum. Hvorsomhelst og nårsomhelst. Selv midt på stuegulvet. Den hurtigt opståede leg kan lige så hurtigt ryddes op igen. Du transformerer legetæppet til en stofpose, der samler og opbevarer legetøjet til næste gang det skal tages i brug - bare ved at trække i snoren. Præcis som en vadsæk eller taske.

Organisér dit legetøj med Play and Go legetæpper

Du kan superlet organisere flere legetæpper med børnenes legetøj. De smarte Play and Go stofposer kan hænge et tilgængeligt sted, med indhold der passer til forskellige legetemaer. Dukker, biler, perler og klodser der på en praktisk og bekvem måde kan tages frem og pakkes ned igen - uden at tiden tages fra den gode leg.  

Størrelsen af legetæppet er tilpas stort til at store og små børn vil elske at sidde eller ligge på maven midt i byggeklodserne og konstruere vilde monumenter.

De flotte motiver på legetæppet gør det til en flot oplevelse, der let kan inddrages i legen. For eksempel med et L.A. roadmap til dine biler og LEGO huse. Eller et Play and Go legetæppe med vilde dyr og alfabetet på.

Legetøjstæpper - når du er på farten 

Legetæppet er også helt perfekt at have med på farten. Læg blot legetøjet i posen, opbevar og transporter det på en praktisk måde sammen med andre tasker - og fold det ud til fri leg hos bedsteforældre, venner eller måske i haven. Efter brug, folder I blot legetæppet sammen igen, og så er der ryddet op på ingen tid. 

Uanset om legetøjet er små perler eller store byggeklodser og biler, kan du hurtigt i et snuptag pakke sammen, når I skal videre i teksten.

Opbevaringstæppe og et legetøjstæppe

Tæpperne fra Play and Go er både legetøjstæpper og opbevaringstæpper. Alt legetøjet skal bare være på tæppet. Når du er klar, foldes det sammen til en pose, der kan hænges op på en knage, placeres på en hylde - eller i hjørnet af værelset til næste gang der skal leges. 

Legetæppet i en passende størrelse

Play and Go Legemåtten måler 140 cm i diameter. Det er lavet i 70% bomuld og 30% polyester. Med print på begge sider. Fordi tæppet er i en passende størrelse, er det let at holde legetøjet inden for tæppets kanter. Legetøjstæppet har løbesnore i kanten, der gør det nemt at folde posen og legesagerne ud - og let at stramme til som en pose igen, når legetøjet skal pakkes væk.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service