0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Køleelementer

Det er altså bare smart med køleelementer til madkassen. De fleste forældre vil være enige i, at madkasser først er en rigtig succes, når dit barn husker at spise hvad der gemmer sig indeni. Den gode spiseoplevelse starter med en god madpakke i en passende temperatur. 

Køleelementer til madkassen

Der er ikke megen nydelse i svedig spegepølse eller en lunken leverpostej. Men det kan de smarte køleelementer afhjælpe. Det giver smil på læben, når madkassen returneres helt tom og støvsuget for håndmadder og frugt.

Se vores smarte køleelementer eller lunch coolers fra Sistema. De smarte og bøjelige køleelementer passer altid i madkassen eller i madpakken. Put køleelementerne til hele familien i fryseren og ned i madkasserne om morgenen. De vil holde maden frisk og tempereret hele dagen. På arbejdet eller i skolen.

Køleelementer understøtter dit barns madkultur

Det er fast arbejde at være forældre. Det ved alle, som har prøvet det. Der er mange ting at holde styr på. Også hvad angår dit barns madkultur. Det er supervigtigt, at der bliver fyldt på med det rette brændstof, så dit barn kan være med hvor det gælder - hele dagen. 

Ofte indeholder en madpakke mange forskellige sunde lækkerier som alle smager bedst og tager sig bedst ud, hvis det er holdt dejligt frisk og afkølet.

Køleelementer der også kan holde varmen

Sistemas køleelementer er så smarte, at de også kan holde på varmen. De kan altså også hjælpe med at holde temperaturen på varm mad. Elementernes væske er i stand til at klare temperaturer fra minus 18 til plus 60 grader. Pak din mad ind i de varme elementer, og skab en god spiseoplevelse med varm mad langt fra køkken og komfur. 

Husk at de kolde elementer skal lægges øverst i din madkasse og de varme elementer i bunden.

Køleelementer til hele familien

Giv dine køleelementer en tur i fryseren, så holdes din mad afkølet hele dagen. Alle medlemmer af familien vil se det praktiske i de smarte og handy køleelementer.
Når dagen er gået, vasker eller skyller du dem bare i almindeligt sæbevand, tørrer dem af og lægger dem i fryseren igen. Så de er klar til en ny dag på farten.

Køleelementer - en hygiejnisk og sikker håndtering af din mad

Det er næsten unødvendigt at sige, men vores sortiment af køleelementer er indeholder selvfølgelig ikke Phtalater og BPA. Du kan roligt anvende vores EU-godkendte køleelementer - igen og igen.

Køleelementer til børn - til indskolingen, børnehaven og skolen

Se vores køleelementer fra 3 Sprouts. De er altså bare søde. Hvad enten du vælger løven eller “is”bjørnen.
Som du ved, er køleelementer en smart og nyttig løsning på hvordan du holder dit barns mad frisk og lækker. En madkasse med køleelementer kan medbringes alle steder og holde sig frisk hele dagen. Det er jo desværre ikke alle skoler og institutioner, som kan tilbyde opbevaring af madpakker i køleskabe.

Tjek også vore køletasker på Babadut.dk - de er både praktiske og seje!

Når du tjekker vores køletasker, vil du opleve, at de både er til søde drenge, seje piger - og naturligvis omvendt. Sjove motiver - i alle regnbuens farver. 3 Sprouts køletasker med de velkendte søde og sjove dyr. Og naturligvis sjove og flotte farver, når madkassen skal bruges i børnehaven og i indskolingen. Det er altså sejt og praktisk på én gang!

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service