0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Mickey og Minnie kageprint

Hvem kender ikke Mickey Mouse og Minnie Mouse? Vi er alle vokset op med dem og det samme gør vores børn. Er i vilde med de skønne mus hjemme hos jer? Måske en kage med de fineste Mickey Mouse kageprint er lige noget for jer. 

Kageprint med Mickey Mouse og Minnie

Vores kageprint med Mickey Mouse og Minnie har altid været en succes. Det har Mickey Mouse og Minnies verden på tegnefilm og i Anders And også.

Mickey Mouse og Minnie har været med fra starten, da Disney skabte sit dejlige univers af figurer og historier. Både på tegnefilm og i Anders And bladene har Mickey og Minnie underholdt og bragt smilene frem. Mickey har løst mange gåder og detektiv mysterier sammen med Politimester Striks i jagten på Bjørne banden. Minnie har tryllebundet Mickey - og måske også holdt ham lidt i ørerne.
Hvis man elsker Mickey og Minnie, er vores sukker kageprint lige sagen. 

Mickey Mouse og Minnie som spiselige kageprint

Mickey og Minnie fås som spiselige kageprint i de stærke Disney farver og den flotte streg. Både Mickey Mouse og Minnie er faste gengangere i vores salg af kageprint til fødselsdage, fester og sjove anledninger. Hvem kan stå for vores flotte og humørspækkede kageprints med seje Mickey og søde Minnie.

 Når den lille eller den store Disney entusiast skal fejres er vores Mickey og Minnie kageprint præcis hvad du mangler. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede Mickey og Minnie sukkerbilleder.

Mickey Mouse og Minnie sukkerprint - bring festen op på et nyt niveau

Et sukkerbillede med bil kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. Der kan være rigeligt fart på en fødselsdagsfest, men en lagkage med flotte Disney figurer som sukker kageprint bringer bare begejstringen helt i top. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med et vanvittigt flot Mickey Mouse og Minnie kageprint. Det bliver en overraskelse for festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party. 

Anvend et Mickey og Minnie sukker kageprint - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores kageprints - også med Mickey og Minnie kageprints. Når du skal planlægge din fest, kan du udsmykke dine kager med flotte Mickey og Minnie sukkerbilleder. 

Læg kageprintene direkte på dine færdigbagte kager. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger kageprintene på.

Mickey Mouse og Minnie kageprintene er selvfølgelig veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service