0 varer i din kurv
Menu

Gulvtæpper

Gulvtæpper og aktivitetstæpper til børneværelset
Hos Babadut finder du et bredt udvalg af aktivitetstæpper og gulvtæpper til børneværelset. Ønsker du at skabe et blødt og bekvemt område til fri leg på gulvet er vores udvalg af gulvtæpper et oplagt valg. De bløde og varme tæpper er lækre at ligge på - eller lege på, og så pynter de flot på børneværelset. 

-20 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Gulvtæpper i 100% økologisk bomuld

De lækre tæpper fra That's Mine er i 100% økologisk bomuld - udformet som kløver, musling, jordbær eller som en regnbue. Du kan vælge at lægge tæpperne direkte foran sengen, midt på gulvet eller under dine børns skrivebord. De små fødder holdes varme og veltilpas med That’s Mine gulvtæpper.  

Gulvtæpper til børn

Brug vores fine gulvtæpper som indretning i din bolig. Vores lækre udvalg af tæpper i høj kvalitet kommer i flere afstemte farver som let indgår i en moderne bolig. Uden at dominere et rum, er der plads til  både forældre og til børn. Smart og gennemtænkt. 

De gennemtænkte tæpper har en passende størrelse til de små, der både kan lege på tæppet - sidde i skråstol eller tage en lille lur med en dyne.

Praktisk legetæppe til børneværelset

Gulvtæpper til børneværelset er en fin isolerende indretningsdetalje. I stedet for at sidde direkte på et koldt træ- eller flisegulv, så slipper dine børn for at risikere at fryse eller ligefrem at blive syg.

Vores gulvtæpper er af højeste kvalitet. Det lækre design sikrer, at du kan anvende tæppet i din indretning uanset om det skal bruges på børneværelset, i køkkenet eller i stuen.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service