0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Paw Patrol kageprint

Paw Patrol hitter lige nu, og med god grund - hundene er da for søde! Elsker børnene Paw Patrol? Så må i da have en kage med Paw Patrol kageprint på til den næste fødselsdag. 

Kageprint med hundene fra Paw Patrol 

Nu kan du møde de kendte figurer fra Paw Patrol på dine kageprintede kager. De kendte og højt elskede figurer tager på den ene redningsaktion efter den anden - og det skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et sukkerprintet motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede sukkerbilleder fra Paw Patrol.

Sukkerbillederne fra Paw Patrol kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en kageprintet til fødselsdagsfesten, pyntet med et vanvittigt flot Paw Patrol kageprint. Der er begejstrings garanti. 

 

Paw Patrol sukkerbilleder - pynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et lille pointløb til festen - Paw Patrol på nye eventyr? Så er Paw Patrol muffins med de eventyrlige Rocky, Marshall og Chase helte en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En Paw Patrol kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Printede Paw Patrol sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Paw Patrol kageprint med alle heltene på. Vores Paw Patrol kageprints kommer som muffinprints, som du lægger direkte på de færdige muffins. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger Paw Patrol kageprintet på.

Kageprint til alle anledninger

Paw Patrol Universet har taget verden med storm - det har vores Paw Patrol kageprint også. 

Det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når den flotte Paw Patrol kageprintede kage kommer på bordet. 

Anvend et Paw Patrol kageprint i flere størrelser - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores Paw Patrol kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte Paw Patrol sukkerbilleder. Paw Patrol kageprintet leveres som nævnt i muffins størrelse. Men også som kageprint i runde størrelser - velegnede til lagkager.

Paw Patrol kageprintene er veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service