0 varer i din kurv
Menu

Dreamfarm

Dreamfarm laver smarte køkkenredskaber, der ofte har mere end én funktion. Du kender måske den populære pizzasaks, som er et sikkert gavehit til en du holder af. Alle Dreamfarms produkter er lavet i god kvalitet, men også til gode og fair priser. 

Udsolgt

Dreamfarm - nyskabende køkken løsninger

Det australske firma Dreamfarm startede med én idé, som pludselig blev til mange. Alex på 22 år elskede LEGO og konstruerede på sit værelse en simpel, men genial løsning til espressomaskiner - så smart, at den blev solgt til hele verdens coffee shops. Baristaerne og Alex var glade. Én god idé blev hurtigt til flere og Dreamfarm var født. 

Snart byggede et team på tre opfindere og designere Georg Gearløs-agtige løsninger i en garage og satte så ideerne i produktion. Det mundede ud i en rigtig god forretning. Dreamfarm skabte ekstraordinære løsninger på hverdagens udfordringer og blev til en virksomhed som var i eksplosiv vækst. 

Kendte produkter som Scizza, Garject, de smarte silikone grydeskeer og de geniale Jot 4 sugekopper var en realitet. 

Kvalitets køkkenredskaber - sjov kreativ madlavning

Det må gerne være en kreativ og sjov oplevelse at gå i køkkenet. Det gælder også, hvis du skal have et godt overblik over køkken og udstyr. Se vores Jot 4 pak med sjove sugekopper. De smarte sugekopper kan ophænges hvor du ønsker det, uden at ridse eller skade overfladen. Brug dem også i badeværelset til tandbørsterne, eller i gangen til nøgler. Kun fantasien sætter grænser for Jot sugekopperne fra Dreamfar. 

Pizzasaks fra Dreamfarm

Med de smarte pizzasakse fra Dreamfarm kan du hurtigt og nemt klippe din hjemmelavede pizza op i slices. En pizzasaks er et must have for pizza elskeren og den perfekte gaveidé til ham eller hende der bare har alt, eller elsker madlavning og sjove gadgets.

Pizzasaksen er designet, så du kan servere de dampende varme udskårne herligheder med det samme. En pizzasaks er langt nemmere at anvende end en pizzaskærer. Hvad enten pizzaens bund er tyk eller tynd, så skal du ikke bruge så mange kræfter og du undgår at skære ned i den underliggende bradepande. En billig og smart løsning på et gammelkendt problem - lige ved hånden.

Her må vi lige gøre opmærksom på vores lækre hvidløgspresser fra Dreamfarm - Garject Lite. En hvidløgspresser med en ultra smart funktion. Læg et helt fed hvidløg i med skræl på. Efter at du har presset hvidløget ud, kan du fjerne skrællen ved et let tryk på “Eject”-knappen - uden at dine fingre kommer til at lugte af hvidløg. 

Foldbare piskeris - praktisk opbevaring

Det foldbare piskeris sætter en ny standard for praktisk og veldesignet pladsbesparende opbevaring af køkkenredskaber. Du drejer på håndtaget, og vips, så er dit piskeris klart til brug eller klar til bestikskuffen igen. Efter opvasken drejer du på håndtaget og finder en passende plads i skuffen - uden at piskeriset beslaglægger en betydelig del af din opbevaringsplads. 

Drejefunktionen giver desuden mulighed for, at du kan anvende piskeriset i tre forskellige udformninger. Helt efter behov.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service