0 varer i din kurv
Menu

Minions kageprint

De er skøre de små Minions! Heldigvis kan man ikke andet end at elske dem. Hvis i er fans af Minions hjemme hos jer, skal i da have en kage med et skørt Minions kageprint til den næste fest!

Kageprint af Verdens bedste Minions 

Tag på udflugt i Minions verden og dyrk de sejeste Minions kageprint. Sig hej til vennerne Kevin, Stuart og Bob - og arrangér din helt egen Minions fest med de gale Minions som midtpunkt.

Dekorér din lagkage eller din bradepandekage med de seje Minions kageprints - eller måske begge dele på én gang. 

Kageprint til Minions - dine superhelte

Nu kan du købe et spiseligt Minions kageprint, når dine favorit banditter skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagerne skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede sukkerbilleder. The Minions bringer altid latter og smilet frem.

Minions Kageprint - bring festen op på et nyt niveau

Sukkerbilleder som Minions kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med de vanvittigt søde, uheldige og altid kreative Minions som kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med flotte Minions kageprint motiver. 

Kevin, Stuart og Bob er de største rivaler, men også verdens bedste venner. 

Minions sukkerbilleder - pynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et Minions-løb til festen, er den kageprintede lagkage med de altid søde og hjælpsomme Minions en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. Kevin, Stuart og Bob på en kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Printede Minions sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Minions kageprints kommer i runde færdigprintede formater, som du lægger direkte på den færdige lagkage eller bradepandekage. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagen skal være afkølet, inden du lægger Kevin, Stuart og Bob på.

Minions kageprint til alle anledninger

The Minions har taget verden med storm - det har vores Minions kageprint også. De søde venner kommer altid galt afsted - men kommer også på mirakuløs vis helskindede igennem deres evige søgen efter nye idoler de kan følge. The Minions bringer altid smilet frem. Både blandt børn og voksne - også når de farvestrålende printede Minions kager kommer på bordet. 

The Minions kageprint - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores Minions kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte sukkerbilleder. Ønsker du mere tilbehør til Minions fødselsdagen, så find det lige her.

The Minions kageprintene er selvfølgelig veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service