0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Halloween kageprint

Uuuuuuh, den mest uhyggelige tid på året! Lav en festlig Halloween kage til familien og vennerne, og de vil med sikkerhed synes den er fantastisk og en smule uhyggelig!

Halloween kageprint - Gys og Gru

Hekse, edderkopper og spøgelseshuse - der er godt gang i vores Halloween kageprint, hvis du søger uhygge, tilstedeværelse af spøgelser og mystiske kræfter til din Halloween fest. 

Sæt den rette stemning til din kostumefest, fødselsdagsfest, eller Gys og Gru fest med flotte Halloween kageprint fra Babadut. Vores flotte sukkerbilleder med skræmmende edderkopper og flyvende hekse er bare et hit!

Halloween sukkerbilleder til alle tiders horror fest

Den 31. oktober går det løs med Halloween. Trick or Treat - Slik eller Ballade. Tør du sige nej til vores skræmmende og grusomme Halloween kageprint?

Giv fantasien frit spil og bestil vores Halloween sukkerprint. Du kan eventuelt supplere den flotte udsmykning med Halloween slik på kagen. 

Gå amok i kager med Halloween kageprint

Vores Halloween kageprint danner basis for en rigtig spændende og gruopvækkende Halloweenfest - den ultimative favorit fest. 

Vores Halloween kageprint har altid været en succes. Det har Halloween og Halloween fester også. 

Halloween er egentlig en hedensk fest man bragte med sig fra Irland til USA. Siden har Halloween udviklet sig til det vi kender i dag. Græskar, Trick or Treat og Jack o’lantern. En fest som leger med det okkulte, uhyggelige og den grufuldt dragende apokalypse.

Hvis man elsker Halloween, er vores Halloween sukker kageprint lige sagen. 

Edderkopper og hekse som spiselige Halloween kageprint

Edderkopper og hekse fås som spiselige Halloween kageprint. De tænderskærende uhyggelige motiver er faste gengangere i vores salg af kageprint til Halloween fester og andre sjove anledninger. Hvem kan stå for vores flotte horror spækkede kageprints med seje Halloween motiver.

Når den lille eller den store Halloween entusiast skal fejres, er vores Halloween kageprint præcis hvad du mangler. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede Halloween sukkerbilleder.

Halloween sukkerbilleder - gys ved kagebordet

Vælger man at lave et lille tematiseret Halloween pointløb til festen, er hekse og spøgelseshuse som kageprint motiv et populært valg. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. Halloween tema på din kageprintede sejrs kage til vinderholdet? - det er fest for alle pengene.

Anvend et Halloween sukker kageprint - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores kageprints - også med Halloween kage prints. Når du skal planlægge din fest, kan du udsmykke dine kager med seje Halloween sukkerbilleder. Vores kageprint leveres i et rundt og et firkantet format i A4-størrelse. Vores Halloween kageprint er velegnede til både lagkager og bradepandekager.

Læg kageprintene direkte på dine færdigbagte kager. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger kageprintene på.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service