0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Fortnite kageprint

Fortnite kageprint til ham eller hende, der elsker computerspillet! Lav den sejeste kage for fødselsdagsbarnet - nemt og flot med et Fortnite sukkerprint. 

Fortnite kageprint til den store gamer

Nu kan du få Fortnite kageprint, når den store gamer skal fejres. Sukkerbilleder som Fortnite kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med et vanvittigt flot Fortnite kageprint. Eller overrask de andre gamere ved det næste LAN-party med et flot Fortnite kageprint motiv. The Survivors takes it all.

Fortnite kageprint til vinderne

Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En Fortnite kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet fotografi af vinderne eller af teamet? Fortnite er virkelig et Epic Game - også når det bliver serveret på en lækker kage med et episk Fortnite kageprint.

Printede Fortnite sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Fortnite kageprint med alle heltene på. Vores Fortnite kageprints kommer som muffinprints, som du lægger direkte på de færdige muffins. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger Fortnite kageprintet på.

Fortnite kageprint til LAN-party eller fødselsdagsfest

Fortnite Universet har taget verden med storm - det har vores Fortnite kageprint også. 

Det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når den flotte Fortnite kageprintede kage kommer på bordet. 

Fortnite kageprint i flere størrelser

Vi har en bragende succes med vores Fortnite kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte Fortnite sukkerbilleder. Fortnite kageprintet leveres som nævnt i muffins størrelse. Men også som kageprint i runde og firkantede formater i A4-størrelse. Vi er klar.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service