0 varer i din kurv
Menu

Pusleunderlag

Flotte og praktiske puslerunderlag, der er nemme at tage med på farten. 

Udsolgt -50 %

Klar, parat - Pusleunderlag

Pusleunderlaget og puslebordet med det store udvalg af babyartikler skal bare være klar. Døgnet rundt. Utallige gange om dagen er den lille nye baby hovedpersonen i et drama. Tøjskift, bleskift, pudder, creme - listen er lang og behovet er stort. Det skal bare fungere. 

Funktionalitet og anvendelighed må meget gerne gå hånd i hånd med god hygiejne og gode muligheder for rengøring. Her er That’s Mine pusleunderlag et godt bud på netop dette. Benytter du et offentligt puslebord, er det dejligt, og mest hygiejnisk at du bruger dit eget medbragte pusleunderlag. 

Vi på Babadut anbefaler, at du gennemtænker hvordan dit puslebord skal indrettes. Den tid du bruger på den ekstra forberedelse og hvordan dit puslebord og dit pusleunderlag skal organiseres, vil tjene sig hjem hundrede gange - eller mere. Vi garanterer!

That’s Mine pusleunderlag til alle tider

Den aktive børnefamilie er på. Døgnet rundt og nærmest ude og hjemme på samme tid. Organiser din travle hverdag omkring bleskift, kravledragter og puslebord med That’s Mine pusleunderlag. 

Du kan nemt danne den ideelle base hjemme med det smarte pusleunderlag. Hjemme og på farten. That’s Mine pusleunderlag skaber den bløde, trygge og komfortable basis for en hyggestund imens du skifter din baby. 

Pusleunderlag med mange praktiske funktioner

Et praktisk pusleunderlag er den problemfrie løsning på opgaver, som melder sig igen og igen, dagen igennem. Vi har en vifte af smarte og veldesignede pusleunderlag på Babadut, som sikrer dig, at du altid har den bløde base med dig. Hver gang behovet opstår. 

Der er meget at holde styr på som forældre, så et lækkert pusleunderlag med en velassorteret pusletaske vil helt sikkert gøre hverdagen meget nemmere. 

Pusletasken med alt hvad hjertet begærer

Vi kan klart anbefale at lave en tjekliste til din pusletaske. Bevar det gode overblik over hvad der er smart at medbringe i din pusletaske. På den måde kan du med god samvittighed tage tasken over skulderen, når I skal afsted. 

Med en velorganiseret pusletaske, med et lækkert pusleunderlag kan I være klar til at komme ud ad døren i en travl hverdag, med et øjebliks varsel. Når tasken er pakket rigtigt, er der ikke en situation som I ikke kan klare. Selv, når der bliver brug for en ekstra sut.

De lækre pusleunderlag fra That’s Mine er selvfølgelig designet i slidstærkt 100% bomuld. Det bløde underlag er let at medbringe i barnevognen eller bag i bilen. Når det ikke anvendes, kan det klappes helt sammen, så det intet fylder i tasken eller i barnevognen.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service