0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Farver og kridt

Farver til de kreative stunder - med et godt skrivegreb

Når legen bliver kreativ, er det vigtigt at have farveblyanter i den rette kvalitet. De robuste og kraftige jumbo farveblyanter fra Eeboo giver et godt greb om blyanterne og kan midt i legen øve dit barn i at opøve det rette skrivegreb. Et hensigtsmæssigt skrivegreb er en vigtig forudsætning for at dit barn kan tegne og skrive i et alderssvarende tempo - uden overdrevne muskelspændinger, der fører til træthed og smerte i fingrene.

De flotte og iøjnefaldende farveblyanter kan selvfølgelig anvendes hjemme på værelset eller i skolen. Se også vores sjove og ikoniske penalhuse fra Zipit, der snildt rummer et bredt udvalg af farveblyanter og tusser. 

Gadekridt til de store armbevægelser

Når kunstneren kommer over dig og der skal store armbevægelser til, kan du lade gaden eller fliserne være dit kanvas. De kraftige farvekridt fra for eksempelvis Moulin Roty knækker ikke så let og har rigeligt pigment til at holde til et større kunstværk. 

Når du er færdig med at tegne, kan gadens børn anvende gadekridtet til “Jeg melder krig mod”, hinkesten, kryds og bolle eller labyrint. Der er mange timers leg i Moulin Rotys kasse med gadekridt.

Tekstiltusser - udviklende leg og hobby

Med tekstiltusser kan du designe dine helt egne unikke t-shirts, sneakers eller bukser med vores smarte textil tusser. Nu kan du lave dine helt egne design projekter med udsmykning af alle typer beklædning. Design for eksempel dine kasketter med seje tegninger eller grafiske udsagn. Et statement på en cowboyjakke kan være så sejt!

Tekstiltusserne er i en god kvalitet - velegnet til lyse tekstiler af eksempelvis bomuld. Efter strygefiksering kan farverne holde sig flotte ved vask på op til 40 grader. 

Pustetusser - airbrush pens til børn

Pustetusser eller airbrush pens til børn lægger op til alsidige og stimulerende tegne og dekorations aktiviteter, der kan fortsætte i timevis - og som du kan vende tilbage til igen og igen.

Pakken med pustetusser fra SES Creative indeholder 7 forskellige farver. Man kan eksempelvis tegne en tegning med blyant, og efterfølgende dække fladerne med dine pustetuscher. Du puster i enden af tussen og fordeler farven på papiret som du ønsker. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service