0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Hagesmække og forklæder

Beskyt dit barns tøj

I en travl hverdag, er det smart med en god og veldesignet hagesmæk, der sikrer at dit barns tøj ikke grises til. Vore flotte og praktiske hagesmække giver en god beskyttelse for dit barns tøj - ved spisebordet eller når der skal spises på udflugt eller under transport.
Det er oplagt at have mere end en smart savlesmæk med i pusletasken. Så du hele tiden kan skifte til en ren.

« 1

Søde, dekorative og praktiske hagesmække til børn

Vælg en af vore flotte, farverige og dekorative hagesmække. Vi leverer savlesmække fra Bambino, That’s Mine og Bibetta. Du kan f.eks. finde hagesmække med flamingoer, enhjørninger og meget meget mere.
Du har en god mulighed for at købe forskellige varianter af hagesmække. Med farver og funktioner, som kan anvendes til forskellige sæt tøj i forskellige farver.

De slidstærke materialer kan nemt klare almindeligt dagligt brug og den gentagne afvaskning. Flere af vore hagesmækker kan klare en tur i vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. Igen og igen.

Kreative hagesmække - også med opsamler

Vores hagesmække med opsamler er virkelig smart. Opsamleren fanger grød og væske før det havner i skødet eller direkte på gulvet. En del af maden kan ligefrem få chance nummer to for at komme i munden. 

Savlesmække med god komfort

Det er så vigtigt, at dit barns savlesmæk sidder ordentligt. Selvfølgelig for komfort - når slaget skal stå i forhold til om hagesmækken skal være på eller ikke. Men også for at sikre, at den bliver siddende rigtigt under spisningen og dækker, der hvor den skal. 

Hagesmække med lange ærmer eller spiseforklæder

Vi fører også hagesmække med lange ærmer. Det er altså smart, når dit barn skal spise selv. De lange ærmer beskytter mod grød, mos og andet. Maden skal helst havne i munden og ikke på bordet. Men det er ikke altid sådan det sker.

Hagesmækker med ærmer kaldes også for spiseforklæder. Vore spiseforklæder til børn er en fornuftig løsning under måltidet. Men med deres større længde har de også utroligt mange andre anvendelsesmuligheder. Ikke blot til morgenmaden, men også til de kreative aktiviteter, hvor ler og farver findes frem. 

Hagesmække og savlesmække til babyer og børn

Både hagesmæk og savlesmæk er uundværlige for mange forældre, fordi de hjælper til, at du ikke skal skifte barnets tøj hvert andet øjeblik, når noget bliver spildt eller mundvandet løber. 

Det får nemt betydning for hvor lang tid man får spist og hvor maden havner henne - Super smarte til børn der skal lære at spise selv. Vores økologiske bomulds hagesmække kan også bruges som Find gode og ergonomiske på vores hjemmeside. Vi har blandt andet hagesmække i neopren, i økologisk bomuld og i plast. 

Den hurtige og nemme rengøring

Det kvalitetsbevidste valg af lækre og søde savlesmække sikrer dig også den bedste ramme for en høj hygiejne. Som du ved, er det vitalt, at dit barns hagesmække kan rengøres ordentligt - hver gang. 

Vore plast og neopren hagesmække kan selvfølgelig tørres af eller tåle en tur under den varme hane. Bemærk, at neopren tørrer hurtigt. Giv den en hurtig tur på radiatoren eller på tørresnoren - så er hagesmækken hurtigt klar til næste omgang.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service