0 varer i din kurv
Menu

Silikone hagesmække

Søde og praktiske silikone hagesmække, der sidder godt og let kan rengørres efter brug. Køb de mest nuttede hagesmække i silikone til din baby her - der vil med sikkerhed være ét eller flere motiver, der bringer smilet frem på dit barn. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -20 %

Silikone hagesmække til den travle hverdag

Hos os finder du en masse forskellige silikone hagesmække, da vi ved hvor stor hjælp de kan være i en travl hverdag for børnefamilien. Når baby begynder at spise selv, kan det svine ret meget. Derfor er en silicone hagesmæk et must! De fleste silikone smække har opsamler, som fanger krummer inden de lander på gulvet. 

Men noget af det smarteste ved en hagesmæk i silikone, er nok den nemme rengørring. Tør din hagesmæk over med en fugtig klud, vask den under vandhanen eller smid den en tur i opvaskemaskinen. Nu er den klar til næste måltid - hurtigt og nemt. 

Hos Babadut har vi flere brands, der laver silicone hagesmække til baby. Du finder blandt andet hagesmække fra Mushie i flotte nordiske farver og søde og enkle hagesmække fra Celavi.

Silicone hagesmæk til baby

Vores baby silikone hagesmække kan oftest justeres i størrelsen i nakken, så den passer din baby i så lang tid som muligt. Dette gør, at du ikke skal ud og finde hagesmække i forskellige størrelser. Din silikone hagesmæk følger med babys alder, da i løbede kan justerer størrelsen i nakken. 

Du kan også trygt bruge en silikone hagesmæk til din baby, da vores hagesmække er helt uden BPA og farlige stoffer. 

En silikone hagesmæk er også lavet til at være rar at have på for din barn. Den er blød og gnaver ikke i huden. 

Hagesmæk med motiv

Heldigvis har vi en masse forskelllige brands, der laver hagesmække i silikone. Dette gør nemlig, at du finder en masse forskellige designs og søde motiver på vores hagesmække. Der vil helt sikkert været noget du finder super nuttet og noget dit barn vil elske at eje på grund af de søde og farverige motiver. 

Match evt. din hagesmæk med børnetallerknerne og dækkeservietterne

Hagesmække til alle anledninger

Måske du ikke er helt sikker på om det lige er en hagesmæk i silikone du skal vælge? Heldigvis har vi et hav af forskellige hagesmække her på vores hjemmeside. Du finder for eksempel også hagesmække med navn. Få sat navn på og give hagesmækken som en personlig gave til de nybagte forældre, eller forkæl din egen baby med personlige savlesmække med navn. 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service