0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Tallerkner

Børn elsker farver og flyvende tallerkner. Når maden kommer på bordet, kan du let gøre hverdagen sjovere med baby og børnetallerkner fra Babadut.dk. Du kan krydre spisesituationen med flotte og kreative motiver, som gradvist dukker op, når maden bliver spist. 

Vore kreative og farverige tallerkner til babyer og børn er designet efter dit barns alder og behov, og findes med forskellige motiver, i flotte farver og holdbare materialer. 

Den gode fortælling

Skab den bedste hygge med den gode fortælling. Vælg for eksempel tallerkner med de kendte motiver fra Mumitroldene.
Måltidet er krydsfeltet for familien; det nære samvær og den gode opmærksomhed. Hvorfor ikke spise, imens du fortæller en historie om Mumitrolden, Lille My og Snorkfrøkenen, som underbygges af motivet på dit barns tallerken.

Eller historier om den altid glade Rasmus Klump. Med hans venner Pelle, Pingo og Skæg. 

Rasmus Klump spisesæt

Køb Rasmus Klump som spisesæt til dit barn. Med motiver på Børnebestik, tallerken, barneskål, drikkekrus og dækkeserviet. Denne tallerken er i durabelt porcelæn. En meget stærk porcelæns- type. Testet af børnefamilier for børnefamilier.

Naturligvis uden BPA og Phthalater

Alle vore tallerkner er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal bestemt ikke bekymre dig om at servere maden på tallerkner fra Babadut.dk. 

Den hurtige og nemme rengøring

De funktionelle baby- og børnetallerkner er fremstillet i materialer, der sagtens kan klare mikrobølgeovn, opvaskemaskine og endnu en tur under den varme hane. Vores service er nemt at tørre af og holde rent.

Barselsgave, Dåbsgave eller Fødselsdagsgave

Leder du også efter babytallerkner, bestik eller service til den perfekte barselsgave, dåbsgave eller fødselsdagsgave finder du det nemt på Babadut. Alle vore produkter er lavet til at holde til hverdagen.

Spændende madkasser til børn på farten

Vi forhandler naturligvis også spændende madkasser til brug i børnehaven eller når familien er på udflugt. En praktisk, sikker og personlig måde at håndtere dit barns mad på. Med masser af plads til små “treats”. Hvad enten de skal spises med fingrene eller med børne spisebestik. Se vores udvalg af madkasser her.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service