0 varer i din kurv
Menu

Pixie Crew

Pixie Crew laver flotte penalhuse til børn, hvor man helt selv kan designe motivet. Brug de 100 silikonedutter til at lave sjove og innovative motiver på dit nye penalhus. Kun fantasien sætter grænser for, hvilket motiv du kan skabe med dit nye Pixie Crew penalhus.

-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %

Pixie Crew penalhuse til børn

Pixie Crew laver smarte penalhuse til børn, hvor barnet selv kan bestemme designet på penalhuset. Der medfølger nemlig små silikonedutter til penalhuset, som skal sættes på silikonedelen for at skabe sjove og seje designs. Nu kan dit barn få sig helt eget personlige penalhus. 

Penalhusene fra Pixie Crew kommer i forskellige flotte farver, så du kan finde lige det, der passer til dit barn. Måske dit barns yndlingsfarve er at finde hos Pixie Crews sortiment af farver.

Der følger som sagt 100 stk. små silikonekanpper med, som er super nemme at sætte på, for at skabe forskellige designs på penalhuset. Knapperne er også nemme at tage af igen og flytte rundt på. 

Penalhuse fyldt med kreativitet

Et penalhus er et must, når du har et barn. Det kan både bruges i skolen, men også til hobbybrug derhjemme, når der skal tegnes og males. Der er plads til mange blyanter i et penalhus fra Pixie Crew. 

Børn elsker at tegne og male, og de vil helt sikkert synes det er sejt at kunne finde et penalhus frem med deres eget desing, når de skal igang med farveblyanterne. Måske skal designet skiftes efter hver male-session. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service