0 varer i din kurv
Menu

Olala Boutique

En natlampe fra Olala Botique er ikke kun sød, men også praktisk! Den kan hjælpe børn med at falde i søvn. Den spiller nemlig beroligende melodier og lyser børneværelset op med en fin stjernehimmel. Perfekt til de børn, der er en smule bange for mørket. 
Olala Botiques franske designs giver bare mening!

Udsolgt -10 %

Kvalitetslamper til børneværelset

Olala Boutique har et inspirerende udvalg af de sødeste kvalitetslamper til børn. Natlamper til svag belysning om natten, eller små lamper til dæmpet belysning på børneværelset og i soveværelset. 

Hvis den lille ikke skal vågne under bleskift om natten, er en natlampe fra Olala Boutique en praktisk løsning med den rolige og afstemte belysning.

Det flotte udvalg af natlamper er sammensat af et dygtigt og erfarent hold af franske designere, som sammen skaber de individuelle lamper med øje for både forældrenes og børnenes behov. 

Gennemtestede og sikre natlamper fra Olala Boutique

Alle lamper gennemgår et forløb, hvor en testgruppe af forældre og børn afprøver og anvender de søde lamper. Efter måneder af test og justering sender Olala Boutique deres børne natlamper på markedet. 

Det er næsten unødvendigt at sige, at Olala Boutiques produkter alle lever op til Europas høje normer og standarder.

Olala Boutique - natlamper når det handler om tryghed

De skønne natlamper indgyder tryghed, ro og genkendelighed. Lad for eksempel de smukke lamper lyse med en beroligende stjernehimmel og afspille behagelige melodier, når den lille skal sove. En natlampe fra Olala Boutique skaber hygge og tryghed om sovesituationen - hver aften hvor den lille skal sove. 

Hvis det er svært at sove ind, eller hvis de små er bange for mørket, så er de meditative natlamper den gode intelligente løsning. 

Kanin lamperne fra Olala Boutique kan putte med de små i sengen, så natlyset er lige i nærheden. Lamperne er selvfølgelig sikre for børn at bruge, da materialet og LED belysningen ikke bliver for varm ved opbevaring i sengen. Lad dit barn sove trygt med en kanin fra Olala Boutique ved sin side. 

Stil også en af kaninerne ved værelsesdøren eller ved badeværelset, så den lille let kan finde vej i mørket, hvis der skal tisses om natten. 

Olala Boutique - et verdenskendt brand

Olala Boutique har bredt deres salg af kvalitets natlamper til børn ud over det meste af verden. Deres enorme succes bygger på deres ekspertise for at skabe funktionelle og intelligente løsninger for børnefamilier verden over. 

I 15 lande og med mere end 400 butikker bag sig, har Olala Boutique mejslet sit navn i sten. Virksomheden siger selv, at de designer deres natlamper med børnenes udvikling og behov for selvstændighed for øje. En rolig og stabil nattesøvn er helt centralt for barnets udvikling og læring. En natlampe fra Olala Boutique skaber en tryg sove procedure med behagelig afdæmpet natbelysning og rolig musik. 

Vælg mellem 4 forskellige farver - hvid, grøn, rosa og blå. Lad natlampen skifte imellem de 4 farver eller lyse konstant med en farve. Du kan desuden vælge mellem 5 beroligende meditative tryghedsskabende melodier. Olala Boutiques natlamper hjælper dig med en rigtig god start på en rolig nat.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service