0 varer i din kurv
Menu

Stasher

Stasher bag er en genbrugelig silikonepose, der kan bruges til lidt af hvert. Stasher kan blandt andet bruges til at marinere kød, lave Sous Vide, opbevare frugt og grønt på køl eller til skønhedsprodukter i tasken. Kun fantasien sætter grænser. 

-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10 %
-10 %
Udsolgt -10,01 %
Udsolgt -10,01 %
Udsolgt -10,01 %
Udsolgt -10,01 %

Miljøvenlig pose

Stasher posen er en miljøvenlig madpose, som kan bruges igen og igen. Stasher opbevaringsposerne er lavet af silikone, som er 100% uden plastik. Silikonen er nemlig lavet primært af sand, hvilket gør der ikke er tale om giftstoffer i produktet, og at det kan tåle høje og lave temperature. Du kan altså derfor sagtens fryse en lækker hjemmelavet suppe ned i en Stasher silikone pose. Den miljøvenlige pose er som sagt lavet af ren silikone, og er ikke blandet op med andet giftigt matriale. 

Stasher poser er selvforseglende og luftætte, hvilket holder dine madvarer friske længere. Da de er lavet i ren silikone, beskytter de også din mad mod bakterier. Stasher tåler opvaskemaskine og kan sågar skrives på med tusch (den slags man kan vaske af igen). 

Mange bruger også de genrbugelige opbevaringsposer til smykker, teknologi, toiletsager og lign. når de f.eks. skal ud og flyve. Stasher poser kan bruges igen og igen, hvilken gør det til en miljøvenlig pose, der har en meget længere liv en engangsposer. 

Vi gør opmærksom på, at silikoneposerne fra Stasher kan tage farve af stærkt farvende fødevarer såsom karry og tomat.

Stasher er opfundet af Kat Nouri, som virkelig har være innovativ, når det kommer til miljøvenlig opbevaringsmuligheder. Stasher har vundet flere priser, og vi er slet ikke i tvivl om, at det er et miljøvenligt produkt, der er kommet for at blive. 

Hvad kan den genbrugelige pose bruges til?

De genbrugelige opbevaringsposer fra Stasher kan andvendes i ovn og mirkoovn (åbn blot forsejlingen), og da de er egnet som Sous Vide poser, kan de nedsænkes i kogende vand. De tåler op til +230 grader og ned til -60 grader. Silikoneposerne er også perfekte til snacks i skolen eller på arbejde. Der kan sågar være en hjemmelavet sandwich i Stashers Sandwich Bag. 

Brug de miljøvenlige poser til at fryser rester ned. Du kan nemt opvarme resterne i køleskabet i silikoneposen, blot ved at åbne forsejligningen. Det samme kan du faktisk gøre i oven! Brug de genbrugelige poser til snacks på turen. De er super gode til frugt, nødder og lign. Endda din frokost! Skal du på ferie, eller har du bare altid lidt makeup med i tasken på farten? Brug en af Stashers silikoneposer til dette formål. De kommer i forskellige størrelser, så du kan finde lige den, der passer til dit behov. 

Stasher bag har en udgave, der hedder "Stand-Up", som er en silikonepose, der har bund. Det gør altså, at den kan stå op i køleskabet eller i skabet. Disse genbrugelige opbevaringsposer er perfekte til tørrede bønner, kerner, pasta og hvad du ellers opbevarer i dit skab. 

Stasher bags - miljøvenlige silikone opbevaringspose

Stasher bags er en miljøvenlig silikone opbevaringspose, du kan anvende til stort set alt. Små stykker frugt og grønt, madpakken, idrætstøj eller fugtigt badetøj. Du bestemmer selv. 

Alle Stasher bags kan genanvendes igen og igen. Silikonen, posens ziplock og en let rengøring hjælper dig til at nulstille anvendelsen, så posen er klar til en runde mere. 

Funktionerne er mange og anvendelses mulighederne er næsten uden begrænsninger.

Hver gang du har anvendt dine Stasher bags, giver du lidt tilbage til naturen og planeten. Med en silikone Stasher pose træffer du hver dag et lille miljøvenligt valg. Du forhindrer engangs plastik i at hobe sig op og forurene vores miljø. 

Sådan startede Stasher bags - opbevaring der betyder noget

Stasher bags startede på en helt almindelig onsdag. Sådan fortæller Kat Nouri om den idé hun fik, som senere førte til en verdenskendt miljøvenlig virksomheds succes. 

Imens hun smurte sine børns madpakker opstod frustrationen ved, at der blev brugt alt for meget emballage. Hver gang hun smurte en madpakke, var maden indhyllet i staniol, film og plastik. Når børnene var i skole blev emballagen smidt ud, og dagen efter startede det hele forfra. Det samme problem viste sig dagligt med børnenes idrætstøj og svømmetøj.

Reducér spild og skån miljøet med Stasher bags

Med en baggrund som designer i silikone tekstiler, designede Kat Nouri verdens første patenterede selvforseglende platin silikone madpose. Hendes idé udsprang fra, at alle store forandringer kommer fra små ændringer. Genanvend for eksempel en pose 400 gange - det vil sige 400 plastikposer, som ikke forurener vores miljø.  

Posernes unikke design giver dig mulighed for at skåne miljøet med genanvendelse på genanvendelse.

Stasher bags skaber håb for de nye generationer

Stasher bags startede som en ordinær opbevaringspose til almindelige dagligdags ting. Kat Nouri havde et ønske om at mindske bjergene af plastik. Med Stasher bags startede hun en bevægelse. Hun har skabt et fællesskab blandt forbrugerne af Stasher bags, som nu overstiger 300.000 medlemmer. Hver enkelt person er med til dagligt, at træffe de små valg, som kommer til at skabe den store forandring. Til gavn for de kommende generationer.

Stasher bags laver bølger til planeten - Mission Lead Brand

Stasher bags er et Mission Lead Brand. Det vil sige, at de går forrest for at gøre en ekstra indsats i kampen for et bedre miljø. De støtter blandt andet to nonprofitorganisationer; Surfrider og 5 Gyres, der dedikeret bevarer og rehabiliterer vores have. 

Stasher bags har solgt millioner af silikoneposer. De kan derfor med sikkerhed sige, at de har forhindret over 1 milliard engangs plastposer i at oversvømmer vores miljø og ende i vores have og vandløb.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service