0 varer i din kurv
Menu

Stasher

Stasher bag er en genbrugelig silikonepose, der kan bruges til lidt af hvert. Stasher kan blandt andet bruges til at marinere kød, lave Sous Vide, opbevare frugt og grønt på køl eller til skønhedsprodukter i tasken. Kun fantasien sætter grænser. 

« 1

Miljøvenlig pose

Stasher posen er en miljøvenlig madpose, som kan bruges igen og igen. Stasher opbevaringsposerne er lavet af silikone, som er 100% uden plastik. Silikonen er nemlig lavet primært af sand, hvilket gør der ikke er tale om giftstoffer i produktet, og at det kan tåle høje og lave temperature. Du kan altså derfor sagtens fryse en lækker hjemmelavet suppe ned i en Stasher silikone pose. Den miljøvenlige pose er som sagt lavet af ren silikone, og er ikke blandet op med andet giftigt matriale. 

Stasher poser er selvforseglende og luftætte, hvilket holder dine madvarer friske længere. Da de er lavet i ren silikone, beskytter de også din mad mod bakterier. Stasher tåler opvaskemaskine og kan sågar skrives på med tusch (den slags man kan vaske af igen). 

Mange bruger også de genrbugelige opbevaringsposer til smykker, teknologi, toiletsager og lign. når de f.eks. skal ud og flyve. Stasher poser kan bruges igen og igen, hvilken gør det til en miljøvenlig pose, der har en meget længere liv en engangsposer. 

Vi gør opmærksom på, at silikoneposerne fra Stasher kan tage farve af stærkt farvende fødevarer såsom karry og tomat.

Stasher er opfundet af Kat Nouri, som virkelig har være innovativ, når det kommer til miljøvenlig opbevaringsmuligheder. Stasher har vundet flere priser, og vi er slet ikke i tvivl om, at det er et miljøvenligt produkt, der er kommet for at blive. 

Hvad kan den genbrugelige pose bruges til?

De genbrugelige opbevaringsposer fra Stasher kan andvendes i ovn og mirkoovn (åbn blot forsejlingen), og da de er egnet som Sous Vide poser, kan de nedsænkes i kogende vand. De tåler op til +230 grader og ned til -60 grader. Silikoneposerne er også perfekte til snacks i skolen eller på arbejde. Der kan sågar være en hjemmelavet sandwich i Stashers Sandwich Bag. 

Brug de miljøvenlige poser til at fryser rester ned. Du kan nemt opvarme resterne i køleskabet i silikoneposen, blot ved at åbne forsejligningen. Det samme kan du faktisk gøre i oven! Brug de genbrugelige poser til snacks på turen. De er super gode til frugt, nødder og lign. Endda din frokost! Skal du på ferie, eller har du bare altid lidt makeup med i tasken på farten? Brug en af Stashers silikoneposer til dette formål. De kommer i forskellige størrelser, så du kan finde lige den, der passer til dit behov. 

Stasher bag har en udgave, der hedder "Stand-Up", som er en silikonepose, der har bund. Det gør altså, at den kan stå op i køleskabet eller i skabet. Disse genbrugelige opbevaringsposer er perfekte til tørrede bønner, kerner, pasta og hvad du ellers opbevarer i dit skab. 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service