0 varer i din kurv
Menu

Til institutioner

Ejer eller arbejder du i en institution? Her har vi samlet alle de produkter du evt. kan få gavn af i hverdagen. Du kan altid skrive til os for at få sat logo eller en tekst på produkterne.

Nyhed!
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Smarte idéer til den kreative institution

Der er travlt i de små institutioner. Hverdagen skal hænge sammen på alle måder. På Babadut har vi været så smarte, at samle en vifte af gode idéer til den kreative institution. En kæmpe hjælp til den stressede hverdag, hvor man lige står og mangler en smart tanke eller en ekstra hånd. 

Se for eksempel vores rygsække med navn, Hipseat, bæltetasker, refleksbånd og trafikveste.

Tasker og rygsække med påtrykt navn

En travl hverdag må gerne optimeres, så man når at have overskud og tid - også når der lige skal arrangeres en udflugt for den lille eller større børnegruppe. 

Når børnene skal på udflugt, er det smart, at der er navne på stuens tasker. På den måde sikrer I jer den hurtige afvikling og den uproblematiske hjælp, når behovet opstår. Tasker i system er meget hurtigere at anvende. Du har altid styr på hvad der er i de enkelte tasker - og med en passende tematiseret farve kan du altid skelne grupperne af børn fra hinanden. 

Hipseat - hoftesædet der skåner din ryg

Lad os foreslå, at I tjekker vores Hipseats fra Hippychick ud. De smarte hoftesæder skåner din ryg og lænd og kan bære børn op til 20 kg. Med det smarte Hipseat får du en hånd fri, uden at skabe et skævt pres på din ryg og hofte.

I kan medbringe jeres Hipseats på udflugter, eller anvende dem hjemme i institutionen eller dagplejen. Hipseats er lette at medbringe i en rygsæk, så den kan tages i brug efter behov. Når som helst og hvor som helst. 

Trafikveste, refleksveste og refleksbånd 

Se vores smarte trafikveste og refleksveste - nu også med navn. De smarte overtræksveste vil virke som sikring i trafikken. Trafikvestene er din sikring for at børnene i din institution bliver mere synlige i trafikken. 

Hvert år skal en ny generation af børn og unge lære at begå sig i trafikken. Med vores CE-godkendte refleksveste skaber I de bedste muligheder for at alle bliver trafiksikre. 

Den mørke tur på cykelstien, landevejen og endda på fortovet kan være en sårbar og udsat situation. Især hvis barnet er svært at få øje på. En CE-godkendt refleksvest med navn er den logiske og sikre løsning. En refleksvest skal naturligvis kombineres med den rette adfærd i trafikken. Så et indgående kendskab til trafikreglerne er en stor hjælp for at undgå ulykker og uheld. 

Sæt navn eller logo på din trafikvest

Når børnene er i institution, i skole eller i Fritteren, kan en trafikvest med gruppens eller stuens navn på være en særdeles praktisk og smart løsning på trafiksikkerheden. Både på turen ud og på vejen hjem. 

Der er rigtig mange børn som har den praktiske og sikre trafikvest som en del af deres daglige udstyr i trafikken. Med dit navn på vesten, er den altid hurtig og nem at skille fra de andres trafikveste. Du holder nemt styr på din refleksvest og du undgår at den forsvinder helt.

Babaduts smarte CE-godkendte refleksveste med navn er med til at forebygge uheld i trafikken - ganske enkelt fordi trafikanter med refleksveste bliver mere synlige i dagslys, i aftenskumringen og på mørke vinteraftener.

Skriv gerne en mail til os på info@babadut.dk, hvis du skal bruge mange og/eller ønsker at få sat logo på. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service