0 varer i din kurv
Menu

Harry Potter sukkerprint

Sving tryllestaven og lav den mest magiske Harry Potter kage med vores flotte Harry Potter sukkerprint. Kig udvalget igennem og find lige de kageprint, som vil hitte hjemme hos dig. 

Harry Potter sukkerprint til kagen

Wingardium Leviosa er måske et af de udtryk, der bliver brugt hjemme hos dig for tiden? Elsker dine børn bare Harry Potter filmene eller bøgerne, og ønsker de sig, at holde en Harry Potter tematiseret fødselsdag, ja så er første step altså at have en Harry Potter kage. 

Det lyder ummidelbart lidt svært at lave en Harry Potter kage, men her har vi gjort det nemt for dig med vores sukkerprint. Du klipper blot printet til og placerer det ovenpå glasur eller flødeskum og nu har du hurtigt pyntet en flot Harry Potter kage til fødselsdagsbarnet. 

På Babadut finder du selvfølgelig også servietter, paptallekner og mere til Harry Potter fødselsdagen

Harry Potter kagebilleder

Vi har et udvalg af nogle forskellige Harry Potter billeder, du kan få på dit kageprint, men har du et andet billede du bedre kan lide, eller et billede af dit barn klædt ud som en af karakterene fra Harry Potter filmene, så kan du sagtens bestille et sukkerprint med eget billede. Du bestiller blot inde på vores side og sender billedet til os i en mail efterfølgende. Skriv dit ordrenummer i emnelinjen. 

Find et billede i god kvalitet, så kageprintet bliver så flot som muligt. Jeres gæster vil med sikkerhed synes det er sjovt at spise en kage med et billede på, og mon ikke fødselsdagsbarnet aldrig glemmer sin flotte kage. 

Harry Potter sukkerbilleder i forskellige størrelser

Vores Harry Potter sukkerprint kan bestilles som A4 kageprint, hvilket er perfekt til en bradepandekage. De kan også bestilles som runde på 19. cm, som passer til en almindelig rund lagkage. Derudover kan du også købe muffinskageprint. Der laver vi i 4 eller 5 cm. Brug muffinskageprintene til toppen af dine muffins, eller rundt om siderne på lagkagen.

Hvis du skal lave en stor Harry Potter kage kan du bestille sukkerprint med eget billede i A3 eller rundt 28 cm

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service