" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Kageprint og Sukkerprint

Kagesjov - nemt, festligt og lækkert

Nu er det slut med kedelige kager.
Tag på kagesjov - et kreativt eventyr med lækre kager og flot udsmykning.

Brug sukkerbilleder som en flot, kreativ og stilfuld løsning på dekorationen af dine kager, og glæd dine nærmeste med en sød overraskelse.

De spiselige print er trykt med spiselige farver på spiseligt vegansk sukkerpapir af høj kvalitet.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Sukkerbilleder og sukkerprint på dit lækre bagværk

“Sweets for My Sweet” - Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men Babadut.dk leverer lækre og velsmagende printede sukkerbilleder til dit lækre bagværk. Bring festen og stemningen til nye højder med flotte deko printede kager. Lad for eksempel lagkagen dekorere med et sjovt sukkerportræt af fødselaren. Eller pynt den årlige familieudflugt med et hav af muffins med velkendte familiebilleder. Vi tør godt garantere, at det bliver et hit!

Spiseligt kagepynt til den søde tand

Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad vi kan printe til din kage. Det lækre sukkerprint er selvfølgelig spiseligt og bringer udsmykningen af din kage i en kategori for sig. Tilpas dine billeder efter et rundt eller rektangulært billede. De søde billeder vil kunne lægges på lagkager, bradepander, muffins og mange andre typer kager efter behov.

Kage deko og custom made kageprint

Vi får mange henvendelser, hvor vore kunder ønsker custom made kageprint med gode minder, mærkedage og sjove drille billeder. Der knyttes en anekdote til de festlige kager og udsmykningen er med sikkerhed noget alle husker - og taler om længe efter at festen er slut.

Studentergildet, dåbsfesten eller brylluppet er i forvejen helt særlige dage. Med et custom made kageprint sætter du med sikkerhed prikken over i'et, og glæder både gæster og festens midtpunkt. Her finder du Kageprint med eget billede.

Kreative tematiserede sukkerprint

Til de særligt kreative, printer vi idolbilleder og temaer fra Disney og filmuniverset. Gå på opdagelse i vores store udvalg af kageprint på vores hjemmeside - og lad dig inspirere. Er man fan af Star Wars, Frozen, Gurli Gris eller The Minions, finder du gode ideer i vores kageprint katalog. Se de mange temaer her.

Kageprint til klubber og foreninger

Klubber og foreninger vinder også indpas, hvad angår bestilling af kageprint. Til turneringer og idrætsarrangementer ser vi flere og flere bestillinger af kager som præmier, custom made kage-klubtrøjer eller Select sukker fodbolde. Til Årets spiller eller klubbens topscorer. 

Kageprint - hurtigt og nemt

Du bager kagen og lægger sukkerprintet på. Så let er det. Kageprintet må ikke komme i ovnen og du skal lige huske, at kagen skal være helt afkølet inden du lægger det flotte kageprint på. Du kan med held lægge kageprintet på flødeskum eller på glasur som har sat sig lidt. Det spiselige sukkerprint lægger sig pænest på kagen, hvis det får lov til at "sætte sig" i ca. 20 minutter før servering.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service