0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Halskæder

Flotte og praktiske bidehalskæder til mor eller barn. Baby har det med at tage fat i alt - også din halskæde. Heldigvis kan du finde flotte bidehalskæder hos os, som din baby gerne må bide i og pille ved.
Brug også halskæderne til de lidt større børn, som koncentrer sig bedre, hvis de har en halskæde at bide i/pille ved. 

Fantastiske bidesikre accessories - silikonesmykker med stil

Her er løsningen på smarte accessories til den nybagte mor - bidesikre silikonesmykker!

Der er bogstaveligt bid i de smarte bidesmykker fra Lollipops and More. Nu kan mor bære farvestrålende og stilsikre halssmykker som de små gerne må trække og bide i - uden at nogen kommer til skade. 

Som nybagt mor lærer du hurtigt, at pæne skjorter og bluser med knapper og andet vedhæng kan ryge af, hvis din baby bider i dem. De små fingre kan være lynhurtige, og med et snuptag er reversen, halskæden eller pynteknapperne inde i munden på baby.

Bidesikre silikone halskæder

Det utænkelige må bare ikke ske - så det har Lollipops and More selvfølgelig fundet en smart løsning på med deres bidesikre silikone halskæder. Ideen blev netop skabt, fordi unge mødre også ønskede sig muligheden for at klæde sig pænt på med pæne halssmykker - kombineret med sikkerheden i babyvenlige halssmykker. 

Alle mødre skal selvfølgelig have muligheden for at klæde sig unikt og lækkert, også selvom sikkerheden for den lille kommer i første række. Se vores flotte udvalg af Lollipops and More bidesmykker eller silikonesmykker med indbygget sikkerhed til de helt små. 

Babyvenlige halssmykker fra Lollipops and More

Lollipops and Mores babyvenlige smykker til de unge mødre har flere funktioner på én gang. Der er selvfølgelig den oplagte funktion. Hvem elsker ikke at klæde sig pænt på. Der er også den praktiske. Når de små fingre griber ud efter halssmykket fra Lollipops and More kan du slappe helt af. Det kan nemlig holde til en tur i munden og er sikker - også selvom baby trækker alt hvad de kan. 

Baby lærer om verden gennem munden

Din baby oplever verden gennem munden. Det er derfor din baby putter alting i munden. Nøgler, smykker, fingre, halskæder - alt hvad de kan få fat i. 

De babyvenlige bidesmykker er fremstillet i Foodgrade silicone - et 100% naturprodukt uden skadelige stoffer. De stilfulde smykker er bløde, lette og kan holde til gummer der klør eller nye tænder der er på vej. Sidder du i en situation, hvor baby er ved at blive træt, kan silikone smykket også bruges som et supplement til en sut. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service