" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Heste tema

Går børnene til ridning, eller er de bare helt vilde med heste? Så er du havnet det rigtige sted. Her har vi de skønneste heste sager til fødselsdagen med heste tema. Du finder heste servietter, heste kageprint, heste tallerkner og meget mere med flotte heste. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Heste tema fest med bondegårdens dyr

Du kan nu holde din helt egen heste tema fest sammen med dine dyrevenner. Se vores sortiment af heste servietter, dekorationer og heste slikposer - en heste tema fest er for rigtige dyrevenner. De lidt vilde dyr kan alle deltage i din temafest og være med til at skabe en oplevelse som gæster og festens midtpunkt sjældent glemmer. 

De kendte smukke avlsheste vi kender fra bondegården har altid virket fascinerende eller dragende på store og små dyre entusiaster. Gæsterne og fødselaren kan nu selv få den vilde oplevelse af en heste tema fest med de smukke og elegante dyr. 

De lange manker, de elegante bevægelser, de bløde muler og de store bedårende mørke øjne - det er ikke svært at blive fascineret af de smukke dyr.

Bestil fra vores smukke hestetema

Du sparer enorme mængder af tid ved at bestille fra vores heste tema sortiment direkte fra vores webshop. Heste paptallerkener, hesteconfetti, heste slikposer og balloner med heste.

Udsmykningen af festbordet med papservice og andre kreative dekorationer er gjort på et øjeblik. Når temafesten er slut er det forbavsende nemt at rydde op. Med vores heste tema sortiment har du ordnede forhold før, under og efter festen.

Kageprint med søde heste - fart over kagebordet

Er børnene vilde med heste, kunne man vælge at lave et lille tematiseret pointløb til festen. Når det store puslespil er samlet, og pointene talt sammen, kan I kåre et vinderhold. 

Hvorfor ikke belønne de seje vindere med en flot pris. Muffins udsmykkede med hestemotiver på kageprintet. Kageprintede sejrskager med søde heste - det bliver ikke flottere! 

Se vores heste kageprint her.

Smukke heste på sukkerprint - bring festen op på et nyt niveau

Et sukkerbillede med smukke heste på dit kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. Der kan være rigeligt fart på en fødselsdagsfest, men en lagkage med flotte heste med store manker som sukker kageprint bringer bare begejstringen helt i top. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med et vanvittigt flot sukkerbillede af de tre heste som leger. Kager pyntet med søde heste bliver den største overraskelse for festens midtpunkt og selvfølgelig for alle gæsterne.

Læg kageprintene direkte på dine færdigbagte kager. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte heste motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger kageprintene på.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service